Меню

Избрани новини

Клюкарник

Михаела Маринова се похвали с нова песен! (видео) Обзавежда нов дом с любимия!

Младата поп изпълнителка създава парчето само за 4 часа, заедно с известния румънски продуцент Monoir

Михаела Маринова зарадва своите фенове с нова песен на английски език, с испански мотиви. Парчето е създадено само за 4 часа, в съвместна работа с известния музикален продуцент от съседна Румъния - Chris Thrace, по-известен като Monoir.

Песента „Tiempo” (от испански-време), пресъздава образа на жената, когато е влюбена, разкри замисъла на новото си творчество младата симпатична певица, в студиото на „На кафе с Гала“ по Нова тв.

20-годишната Миша в момента наистина е влюбена. Новото й гадже е Александър Дюлгеров – футболист от ЦСКА, с когото са от една година.

В момента дори обзавеждат общо жилище.  

Родителите й са много щастливи за нея. Бащата на изпълнителката дори съдейства в ремонтните дейности на новия общ дом на двойката, а майка й помагала в чистенето и подреждането. Родителското тяло харесвало много Алекс.

Въпреки че се занимават с коренно различни дейности, и двамата влюбени проявяват интерес към професионалните занимания на другия.

На последния мач Левски – ЦСКА Миша е била на трибуните.

Сашо също е започнал да се интересува от музика. Наскоро са гледали 4-часовата опера „Янините 9 братя“, което е било и своебразен тест за ритнитопковеца, дали ще издържи на това предизвикателство от страна на Миша. Освен това са гледали и биографичния филм за Куин „Бохемска рапсодия“ и оттогава Алекс нон стоп слушал легендарната група.

Иначе ритъма е в кръвта му - в ранните си години в Благоевград, гаджето на Миша е тропал народни танци, ведно с футбола, но впоследствие продължава само с ритането на топка. Най-вероятно фолклорните ансамбли са загубили един истински феномен в негово лице, но затова пък футбола е спечелил.

В момента Михаела вече е 2-ри курс по вокално-сценична режисура и продължава да твори, изпълнена с ентусиазъм и любов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза