Меню

Избрани новини

Музика

Белослава почти готова с новата си тава!

Петият студиен албум на певицата съдържа 17 парчета, готов е и клипа на едно от тях – „Дай ми време“

Почитателите на интелигентната, съвременна българска музика отново ще бъдат зарадвани и докоснати от нежния глас на Белослава.

На 29 ноември ще се състои концертът „Love is in the air” на изпълнителката с премиера на два нови сингъла и видео клип.  На сцената на клуб Carrusel слънчевата певица на българския соул§фънк ще бъде в компанията на музикантите Антони Рикев -китара, Николай Данев, Радослав Славчев, Тодор Бакърджиев - тромпет, Денис Попстоев - сакс, Мартин Йотов – тромбон и Елена Кокорска - вокал.

„Дай ми време“ е първият сингъл от предстоящия пети студиен албум на усмихнатото момиче на българската джаз§фънк музика. Антони Рикев – WahTony създава музиката и аранжимента, а песенната част и текстът са творение на Белослава. Завладяващите вокали са на Елена Кокорска, установи репортерска проверка на LifeOnline.bg

Белослава е една от малкото родни звезди, около която рядко се завихрят скандали. Винаги обрана в публичното пространство, с тих, спокоен глас, премерени жестове и мила усмивка, а творчеството й е въпрос на естетичен избор.

Белослава и Живко ПетровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати