Меню

Избрани новини

Музика

Рускиня засне първия си музикален клип във Варна (видео)

Наш композитор е вдъхновител на дебютната песен

Kissity e нова изпълнителка, родом от Русия, която живее от 8 години във Варна. Снощи тя представи дебютната си песен “Без звук” във видео канала си в Youtube.

Реализацията на проекта продължила 5 месеца, а клипа е заснет изцяло във Варна на различни емблематични локации. Като за най-провокативния си кадър с метални вериги и маски с шипове, тя избира да бъде заснет пред Пантеона в морската градина.

За основния сюжет се спира на обновено квартално спортно игрище. Кадрите са заснети през октомври и тя споделя, че на екипа им е било много студено докато снимали, но като целеустремен артист е направила всичко възможно за да се получат хубави снимки.

Изпълнителката сподели, че отдавна е искала да направи свои проект. Като дете, тя се е занимавала с музика, а пеенето й останало хоби. Кристина работи и като модел и нейният мениджър и PR - Десо Димитров я запознава с варнския DJ и композитор Емил Дамянов (Da Kiss).

Двамата веднага започнали да  се сработват и почти за месец се ражда песента "Без звук" Опита на талантливата девойка в много различни музикални проекти, също помага да реализира този проект и като видео продукция с подкрепата на оператора Жулиян Христов и режисьора Момчил Ренчев. Със стайлинга и подбора на моделите се заема сама.

 - Харесвам руски рап. Постоянно слушам руска музика, черпя различни идеи от родната ми страна. В България стилът на музика е доста различен, има нотки на балкански дух.

За това реших да създам нещо различно, но на български език. Може да долавяте малко цинизъм в песента, но това ми беше ролята и това ми допада като стил. Харесва ми да съм дръзка. Това сподели талантливата девойка с нас.Етикети Kissity, БГ Музика

Коментари (1)

Имеиме Момиче, не те е срам, откраднала си текста от една известна руска рап певица, превела си го на български и го наричаш своето творение? Жалка пародия си, а не рапърка
16.11.2018 12:49 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза