Меню

Избрани новини

Музика

Българският Джъстин Бийбър с първи самостоятелен сингъл (видео)

Иван Иванов - Vanski е забелязан от самият Адам Ламбърт

Иван Иванов - Vanski с гордост показа в студиото на „Преди обед“ по bTV клипа на първият си самостоятелен сингъл „Непознат“, осъществен от Вирджиния Рекърдс и с подкрепата на My Sound Universe, продуцентския лейбъл на Любо Киров. 

Над текста са се постарали самият Vanski, Михаела Филева и Боян Христов. Музиката и аранжимента на парчето са на Боян Христов, а режисьор на видеото към песента е Люси Иларионов. Лирическата героиня в клипа е младата актриса Лина Роскин. 

Vanski и Лина Роскин

През 2011 година Иван Иванов представи България на деветото издание на Детската Евровизия, класирайки се на 8-мо място.

Сравненията с двама от най-обичаните и харесвани американски музикални звезди - Джон Бон Джоуви и Джъстин Бийбър, горнооряховският тийнейджър посреща с усмивка - доволен, че е сравняван с един от най-големите рокидоли на нашето съвремие, а за съпоставянето с Бийбър е уверен, че там приликата е само външна.

Сладурът Vanski е 12-ти клас, предстоят му матури. Майка му е учителка, баща му училищен директор. Освен уроците и музиката се занимава и с електронна търговия, но висшето си образование има намерение да продължи в сферата на актьорското майсторство.

Пада си по екстремните преживявания. Това лято в продължение на 10 поредни дни е скачал от 25 –метрови скали в морето, до Созопол.

Това занимание много го е запалило и иска да продължи да го прави и занапред.

Екипът на LifeOnline.bg му пожелава много успехи в музиката и във всяко начинание.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза