Меню

Избрани новини

Риалити

Блок бутон е едно от нововъведенията в "Гласът на България'2019"

Ще прехвърчат ли искри между водещият Pavell и новата менторка Михаела Филева

Както вече повечето зрители знаят, 6-ти сезон на музикалното риалити "Гласът на България" започва на 24 февруари от 20 часа в ефира на bTV.

Предварителните кастинги за музикалното шоу на bTV се проведоха през септември миналата година в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевенкъдето кандидатите бяха прослушвани от музикални педагози и продуцентския екип на шоуто.

И тази година екипът на предаването ще търси както солови изпълнители, така и дуети и трио формации, които през новия сезон да влязат в надпреварата за титлата „Най-добър глас на България“ и наградата от 50 000 лв.

Менторските столове тази година ще бъдат заети от Влади Ампов- Графа, попфолк дивата Камелия, рокаджията Иван Лечев и новото попълнение Михаела Филева, която влиза в съдийския панел на мястото на бременната Поли Генова.

В новото издание на шоуто ще има много интересни, нови правила, освен новото лице - певицата Михаела Филева, която се присъединява към звездния отбор на треньорите.

Един от любопитните моменти е наличието на блок бутон.

Чрез неговото натискане всеки един от треньорите може да блокира другите треньори, ако на сцената се появи изпълнител, който много иска да е в неговия отбор, но чисто стилово е характерен за нечий друг отбор.

Водещи отново ще са двамата сладури - хипхопърите Pavell & Venci Venc', като пикантното тук е, че Павката и Филева са бивши гаджета.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза