Меню

Избрани новини

Афиш

Деян, Радина, Михаела Филева и Жлъч в... "Отело"

Организаторите качват на една сцена двамата обичани актьори, младата певица и хип-хопърът, за да заинтригуват тийнейджърите с Шекспировата драма... Как се работи с житейската половинка, разказва Деян

Деян Донков и любимата му Радина Кърджилова в интересна симбиоза с Михаела Филева, Валери Турманов и хип-хопъра Жлъч, канят младите зрители, а защо не и техните родители на представлението на "Отело", тази неделя - 17 февруари от 19 часа, в Зала България.

Трагичната любовна история на Шекспир, превърнала се в битка между доброто и злото заради убийствена ревност, адаптирана от Фортисимо Фамилия, има за цел да привлече тийнейджърите 14+ към класически музикални и литературни произведения, със съдействието на млади и обичани актьори, модерни певци и изпълнители.

В този артистичен хибрид ще бъдат изпълнени, под диригентската палка на маестро Славил Димитров, произведения на Джузепе Верди, Дворжак и Росини, вдъхновени от едноименната класика. Както и драматичните и любовни теми написани от Рахманинов, Чайковски, Бетовен и Моцарт.

Титанът на хип-хоп сцената - Жлъч, подкрепен от beatbox машината Trasher, ще имат за задача да преведат публиката през една от най-любимите и поставяни шекспирови драми.

За работата с половинката си Радина, Донков казва: "Не мисля че с критика и конфликт можеш да изкараш качество от един човек".

С общият им син на 2,5 годинки Христо (кръстен на бащата на Радина - художникът Христо Кърджилов) двамата много се забавляват.

А с порасналият си вече 13-годишен син Деян джуниър, от първият брак на актьора с колежката му Анастасия Ингилизова, говорят на всякакви теми, включително и за секса.

Донков се опитва да предпази синът си от негативните и извратени неща в мрежата със съвети и насоки за това, че перверзиите в Интернет сайтовете могат само да те разболеят, вместо да донесат удоволствие и че сексът между двама души е нещо съвсем различно и много по-красиво.

Между грижите за двете му деца, са и новите проекти с Радина на театралната сцена.

За актьорът самокритиката е изключително важна, ако не го правиш значи си глупак, казва Динката.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати