Меню

Избрани новини

Звездите

Малин Кръстев дори не погледнал материалите на сина си за кандидатстване в НАТФИЗ

Не искал някой да си помисли, че детето му влиза с протекции

Актьорът Малин Кръстев не само че не помогнал на сина си Борис да се подготви за изпитите в НАТФИЗ, но дори и не погледнал материалите му за пред изпитната комисия.

И Малин, и синът му не искали някой да си помисли, че момчето влиза с протекции в учебното заведение, научи репортер на LifeOnline.bg.

Младият Кръстев тази пролет беше абитуриент, а на есен кандидатсва в ковачницата за бъдещи актьори.

Иначе, съвсем резонно Борис от малък е запален по театъра и киното.

Израснал в артистично семейство (майката също е актриса - Станка Калчева), той от дете си мечтае да тръгне по стъпките на родителите си.

Майката вече не живее с Малин, разделени са, но сцената ги среща и до днес в различни проекти. Калчева е стилна дама на 57 години, които е трудно да й дадеш.

С Малинко - един от първите водещи на "Господари на ефира" заедно със Зуека, имат 9 години разлика в полза на дамата.

Театроманите я помнят в превъплъщението й на Фрида Кало в пиесата "Фрида" на сръбската писателка Саня Домазет и постановка на режисьора Веселин Димов.

В това представление на Младежкия театър, между другото, също участва и бившият й партньор в живота, в ролята на любовника на Фрида - Лев Троцки. Забавно, нали!

Но да се върнем на Борис. Младият хубавец от години се обучава в юношеската театрална школа създадена от баща му.

Дори има участие в филма „Единствената любовна история, която Хемингуей не описа”.  В която участва и Малин.

А на сцената на Мелпомена стъпва едва 10 годишен в постановката „Апокалипсисът идва в шест вечерта” на Георги Господинов.

Тепърва ще има да виждаме Борис в театрални постановки и киноленти, и най-вероятно ще запомним лицето му, така както помним това на неговия баща.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза