Меню

Избрани новини

Звездите

Герасим Георгиев - Геро отрича да си е купил апартамент с парите на емигрантите от Америка

След всички проекти на театралната сцена и в киното, актьорът обича най-много ролята си на съпруг и баща

Актьорът Герасим Георгиев - Геро познат от малкия екран като водещ на "Господари на ефира", инспектор Пацо от "Полицаите от края на града", предаването "Пълна лудница" и др., се завърна от турне в САЩ с колегата му Малин Кръстев, разказа самият той в предаването "На кафе с Гала". Заедно с колежката им Мариела Топалова те представиха спектакъла "Свалячи" на Елин Рахнев в Сан Франциско, Денвър, Вашингтон, Ню Йорк, Маями, Чикаго, Лас Вегас, Бостън и в канадските - Монреал и Торонто. Турнето се е провело през месеците септември и октомври, а актьорите са били приети изключително топло от българската публика зад океана.

По повод писанията в жълтите издания, че е успял да си закупи ново жилище от хонорарите след гастрола, Геро заявява, че това е смешно и нелепо, а твърдението е излязло в медиите още преди да заминат на турне.

44-годишният комик участва в постановките "Изкуството на комедията" от Едуардо де Филипо, реж. Мариус Куркински, "Бел Ами" от Юрий Дачев по Мопасан, реж. Бина Харалампиева, "Швейк" на Бина Харалампиева и Юрий Дачев, "Господин Балкански" в Младежкия театър, "Семеен албум" на Младежки театър "Николай Бинев" и "Сирано дьо Бержерак" на Драматичен театър "Сава Огнянов"-Русе и др.

Геро е щастливо женен от 2008 година и има 9-годишна дъщеричка Йоана, припомня репортер на LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати