Меню

Избрани новини

Звездите

Герасим Георгиев - Геро отрича да си е купил апартамент с парите на емигрантите от Америка

След всички проекти на театралната сцена и в киното, актьорът обича най-много ролята си на съпруг и баща

Актьорът Герасим Георгиев - Геро познат от малкия екран като водещ на "Господари на ефира", инспектор Пацо от "Полицаите от края на града", предаването "Пълна лудница" и др., се завърна от турне в САЩ с колегата му Малин Кръстев, разказа самият той в предаването "На кафе с Гала". Заедно с колежката им Мариела Топалова те представиха спектакъла "Свалячи" на Елин Рахнев в Сан Франциско, Денвър, Вашингтон, Ню Йорк, Маями, Чикаго, Лас Вегас, Бостън и в канадските - Монреал и Торонто. Турнето се е провело през месеците септември и октомври, а актьорите са били приети изключително топло от българската публика зад океана.

По повод писанията в жълтите издания, че е успял да си закупи ново жилище от хонорарите след гастрола, Геро заявява, че това е смешно и нелепо, а твърдението е излязло в медиите още преди да заминат на турне.

44-годишният комик участва в постановките "Изкуството на комедията" от Едуардо де Филипо, реж. Мариус Куркински, "Бел Ами" от Юрий Дачев по Мопасан, реж. Бина Харалампиева, "Швейк" на Бина Харалампиева и Юрий Дачев, "Господин Балкански" в Младежкия театър, "Семеен албум" на Младежки театър "Николай Бинев" и "Сирано дьо Бержерак" на Драматичен театър "Сава Огнянов"-Русе и др.

Геро е щастливо женен от 2008 година и има 9-годишна дъщеричка Йоана, припомня репортер на LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза