Меню

Избрани новини

Афиш

Започва NEDRAma International - фестивал за театър и любопитни срещи

Представления, театрални работилници, ескизи ще радват софиянци от 25 до 30 ноември

В неделя - 25 ноември се открива V-тия фестивал-лаборатория "Недрама" с постановката на Явор Гърдев"Елхата у Иванови" от 18:00 часа. 

Гости на това издание ще са световноизвестният драматург Николай Коляда, режисьорът Явор Гърдев, руският режисьор Семьон Александровски и румънският драматург Пека Щефан, съобщиха организаторите от театър "Реплика" в предаването "Култура.бг" по БНТ 1.

На 26 ноември от 19.00 часа в театър "Азарян" ще бъде премиерата на представлението "За кравите" на руският режисьор Семьон Александровски.

Създателят на Pop-Up Театр в Санкт Петербург е номиниран три пъти за най-престижната театрална награда в Русия "Златна маска".

На 27 ноември от 19.00 часа на сцената на Младежки театър "Николай Бинев" ще бъде представена "Большая советская энциклопедия" на Николай Коляда, със субтитри на български.

На 28 ноември от 19.00 часа в Център за култура и дебат "Червената къща" можете да гледате вторият спектакъл на Николай Коляда "Научи ме да обичам" - два монолога, една любовна история.

На 29 ноември фестивалът продължава с постановката "Апарт" на режисьора Илко Ганев и Сдружение 22:22, което ще бъде показано от 19.00 часа в Театър Азарян и моноспектакъла на Милена Ерменкова "Пумпал" с режисьор Ованес Торосян от 19.00 часа в Център за култура и дебат "Червената къща."

"Лоши деца" на режисьора Благой Бойчев и театър "Реплика" ще закрие фестивала на 30 ноември от 20.00 часа в Центърa за култура и дебат "Червената къща".

Представленията и работилниците ще се проведат от неделя до петък (25-30.11) на различни локации в София - Театър Азарян, младежкия театър "Николай Бинев", Център "Червената къща", Галерия "Структура".

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати