Меню

Избрани новини

Звездите

Геро си купува апартамент с парите на емигранти от Америка и Канада

Тръгва на турне в САЩ и Канада с Малин Кръстев и Мариела Топалова.

Водещият на "Господари на ефира" и един от най-обичаните комици у нас, Герасим Георгиев-Геро, сериозно се е заел с постигането на най-амбициозната си цел - покупката на ново и по-голямо жилище, научи репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки, че заработва никак нелоша заплата в шоуто за гафове, получава хонорари и като инспектор Пламенов в сериала "Полицаите от края на града", преди време грабна тлъсти пачки от "Като две капки вода", участва и в няколко театрални постановки и заработва като водещ на частни партита, досега Геро бе оставил на заден план идеята си за покупка на ново недвижимо имущество.

От известно време комикът шофира нов виненочервен SUV 5008 на "Пежо". Въпреки скъпата придобивка обаче семейството му продължава да обитава жилище в кооперация на повече от 30 години.

Самият Геро бил на мнение, че дори и да е добре финансово, не бива чак толкова да парадира с имоти и придобивки. Затова не се потискал, че живее в стара сграда, вместо в някой ВИП комплекс.

Но като един загрижен баща Геро е започнал да мисли за бъдещето на дъщеря си и вече е успял да задели солидна сума, предназначена за покупката на нов дом за наследничката си.

Солиден транш към спестяванията за жилище водещият на "Господарите" очаквал след турнето в САЩ и Канада, на което тръгна след броени дни заедно с Малин Кръстев и Мариела Топалова. Зевзеците ще гастролират в 10 града зад Океана с постановката на Елин Рахнев "Свалячи", писа по-рано ПИК.

Турнето стартира на 21 септември в Сан Франциско и ще завърши чак на 7 октомври в Бостън, като между първата и последната спирка, "Свалячи" ще се играе и във Вашингтон, Маями, Чикаго, Вегас, Ню Йорк, Денвър, Торонто и Монреал.

"Турнето ще е ударът на Геро за годината. Той се е заканил във Вегас да си пробва късмета на машинките. Ако удари джакпота, най-после ще може да купи апартамент на детето си", коментират в театралните среди.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза