Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рачков заряза бохемския живот! Събраха се с Игнатова, дори сключили таен брак?

На скромната церемония присъствал и брата на бургазлията

Актьорът Димитър Рачков заряза бохемския живот, на който се беше отдал през последната година и половина и е решил да стане сериозен мъж, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според източници от неговото обкръжение, той тайно е сключил брак с Мария Игнатова преди няколко седмици.

Церемонията е преминала в много тесен кръг пред около 10 човека – предимно хора от семейството. След подписите компанията се почерпила в шикозен италиански ресторант, съобщава седмичник.

Двойката ще вдигне пищна сватба догодина. Тя ще бъде официална и на нея ще бъдат поканени много повече хора. Сега самият Рачков настоял да закара Мария пред олтара, за да я впримчи в оковите на брака, явно решил, че му е време да се държи като праведен съпруг. 

Любопитен факт е, че на церемонията е присъствал и брата на актьора Петър, от когото всъщност се разчу, че е имало годеж. Самият той се е похвалил, че е бил на сватбата на брат си, пред свой приятел в Бургас, който пък информира пресата.

Години наред Димитър и Петър Рачкови бяха жестоко скарани заради криминалните изцепки на последния. Напоследък обаче двамата са се помирили, а шоумена дори помагал на родственика си да се изчисти пред закона.

Само допреди няколко месеца Рачков и Игнатова не можеха да се гледат. След като няколко години делиха заедно покрив и постеля, те изненадващо скъсаха всякакви отношения през 2017-а.

Впоследствие се разбра, че причина за разлъката са многобройните изневери на актьора, когото Игнатова наказа, като кръшна с цирковия артист Енчо Керязов. Чак в началото на пролетта отношенията им се затоплиха и двамата подновиха връзката си. Те вече живеят заедно, а след сватбата си в началото на юли заминали на истински меден месец в Италия.

„Докато бяха разделени, Митко всячески се стараеше да саботира кариерата й. Той постави ултиматум тя да бъде отстранена от екипа на „Господари на ефира”. Може би Мария се върна при него, защото разбра, че всичките й професионални пътища ще бъдат отрязани”, коментират в шоу средите.Коментари (1)

Harryhiz Lipetsk баня актуализация https://megaremont.pro/lipetsk-restavratsiya-vann
19.11.2020 15:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза