Меню

Избрани новини

Пикантерии

Имаме сделка! Мария Игнатова ще забременява от Рачков инвитро

След като се събра отново, двойката е готова да премине на следващо ниво в отношенията си

Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха съвсем наскоро и вече са решили да не губят ценно време, а да се захванат в създаването на общ наследник.

Теле водещата е била засечена на гинекологичен преглед в специализиран кабинет, където ѝ били направени подробни изследвания. Хора от персонала на болничното заведение издават, че любимата на Рачков живо се интересувала от процедурата инвитро и нейните стъпки, като любопитството ѝ вероятно е събудено от желанието ѝ с актьора най-сетне да имат дете, издава ПИК.

До помощта на лекарите се стигнало, защото Игнатова вече не е първа младост, а освен това преди години, когато родила първородния си син Виктор от бизнесмена Петко Димитров, била между живота и смъртта.

По всяка вероятност тогавашните усложнения са оставили своето трайно отражение, което обяснява защо още преди да се разделят, двамата с комика никога не стигнаха до бебе.

Мария още изпитвала ужас, когато се присетела какъв стрес е преживяла покрай появата на Виктор и именно неприятната емоция от изживяването, години наред я спирала да поиска второ дете.

За да продължат напред след няколкомесечната раздяла с Рачков, водещата на „Господари на ефира“ знаела, че двамата трябва да направят най-сериозната крачка. При първата си бременност звездата родила преждевременно, а докато носела бебето, се разболяла и се наложило да приема антибиотици.

Когато детето проплакало доста по-рано от определената за термин дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата с пеленачето лежали в различни клиники и се налагало бившият ѝ мъж Петко да снове между двете места и да утешава изпадналата си в нервна криза жена.

После блондинката изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее почти година и това ѝ състояние станало причина за раздялата ѝ с бизнесмена. Сега Игнатова се чувствала доста по-зряла и готова да даде живот, и споделяла пред приятелки, че никога не би допуснала да прекарва време в рев и скубане на коси, вместо да се радва на детето си.

В момента единственото, което я притеснявало, били процедурите, които знаела, че се правят преди самото инвитро. Мария имала тежка фобия от игли и изпадала в амок само при вида им.

Въпреки това с Димитър били категорични, че няма да се отказват вече един от друг, както и от идеята да разширят семейството си.

източник: ПИККоментари (1)

Future Health Това е много личен и деликатен момент и не е много приятно да се пишат такива неща...дано да са щастливи !
25.06.2018 14:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза