Меню

Избрани новини

Афиш

Докато детето им е на ясла, Деян Донков и Радина Кърджилова играят в "Любовникът" (снимки)

Актьорското семейство на една сцена в най-новата премиера на Народния театър "Иван Вазов"

Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова излизат за първи заедно на сцена с представлението "Любовникът" на Нобеловия лауреат Харолд Пинтър.

В пиесата актьорската двойка се превъплъщава в сценично семейство, което представя любовта такава, каквато е, след стотиците закуски, обеди и вечери заедно и милиони споделени мигове.

Една игра на любов между двама съпрузи, превърнали рутинното си и подредено ежедневие в отчаяна надпревара в търсене на искриците на любовта, със силно размити граници между реалното и нереалното.

Пиесата е определяна от критиците като изключително провокативна, на ръба на скандала, спектакълът не се препоръчва за лица под 16 години.

Деян Донков е и режисьор на спектакъла.

Представлението ще се играе на 20-ти януари от 19 часа, а следващите дати са на 10, 20 и 26-ти февруари и на 14-ти 27-ми март.

"Любопитно е да видиш половинката си под друг ъгъл, има провокация и изненади", споделя Деян Донков във връзка със съвместната игра на сцена с Радина.

Заради репетициите на представлението се е наложило да дадат малкия си син Христо на ясла, която детето по принцип не посещавало.

Вкъщи не репетирали, обстановката не ги предразполагала.

С Радина не се карали никога, за нищо, откровеничи Донков, който през изминалия театрален сезон направи истински фурор с ролята си на уродливия римски император "Калигула", в спектакъла на Диана Добрева. Други заглавия, в които могат да го гледат почитателите му са : "Полет на кукувиче гнездо", за играта в което Деян Донков разказва, че изпива цялата му енергия и след представление му трябват часове да се "събере", както и в "Хъшове", "Дон Жуан", "Вишнева градина" и "На ръба".

Радина Кърджилова пък участва в премиерната пиеса "Бащата", отново на Диана Добрева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати