Меню

Избрани новини

Клюкарник

Катето Евро отново на екран (снимки)

Любимата актриса от "Оркестър без име" ще готви и разказва интересни лични истории по БНТ1

Неукротимата Катерина Евро, ще зарадва отново зрителите от нейното поколение, а и не само тях, с новата си поява на екран, научи LifeOnline.bg .

От 14 -ти януари, ще я гледаме като водеща на втория сезон на кулинарното предаване по БНТ1 "Бързо, лесно вкусно: Храна за душата", което ще се излъчва  от понеделник до четвъртък, от 17:00 часа.

От малкия екран Катето ще ни радва с апетитни рецепти от семейната й кухня, кулинарни съвети, които е научила от своята баба, а освен това ще вдигне завесата над личния си живот и ще ни забавлява с любопитни историйки от сцената и спомени за срещи, приятели и колеги.

За втори сезон от Телевизията майка наблягат на този формат, като променят изначалната концепция на "Бързо, Лесно, Вкусно", където водещ титуляр беше само Ути Бъчваров.

Той остава да води петъчното издание на шоуто, където ни среща с млади и предприемчиви хора от цяла България в "Бързо, лесно, вкусно: Новодомци".

"Храна за душата" е тематична поредица на "Бързо, Лесно, Вкусно", която стартира в ефира на БНТ1 през есента на 2018-та, с водещи Елена Петрелийска и Николай Петров.

Амплоато на телевизионна готвачка не е чуждо на 62-годишната актриса. Като водеща на обедното предаване по ТВ7 "Усещане за жена" през 2014-та си партнираше пред готварската печка с шеф Петров. Година по-рано водеше кулинарна рубрика  в "Терминал 7" в същата телевизия.

Емблематичната актриса готвеше и в кухнята на уикендското шоу "Станция Нова" преди 6 години.

Освен това неуморната шоу дама има издадена готварска книга със собствени рецепти - "Тетрадка за рецепти и спомени", а не можем да забравим и атрактивните й участия в кулинарното риалити "Черешката на тортата"

В новото си начинание Катето обещава да покаже много интригуващи рецепти за супи, основни блюда и разядки, като ще наблегне на месото, без което актрисата не сяда на масата

Върхът на сладоледа ще са нейните рецепти за домашни сладкиши, торти, пайове и кейкове.

Със сигурност, сладкодумната и винаги засмяна Евро ще ни даде "храна за душата" и ще успее да задържи вниманието ни, както и да ни вдъхнови за нови подвизи в кухнята.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза