Меню

Избрани новини

Клюкарник

Петя Дикова прекалява с чалгата! Забраниха й да кани фолк фурии в студиото на bTV

Борда на директорите соломоновски решил да намали до минимум лекия жанр в ефира си

Петя Дикова, която се хвали, че скоро ще стане майка минава за културната водеща, но именно тя кани най-много фолк звезди на минута ефирно време.

В преследване на рейтинг Пипи така се унесла с лекия жанр, че шефовете й са се принудили да й налеят малко разум, научи репортер на LIfeOnline.bg.

За целта, „културтрегерката“ получи забрана да отразява „постиженията“ в чалга КУЛТурата в домакинстваното от нея предаван „Култ”. Тя вече няма право дори да споменава пред камерата имена на хора, които могат да бъдат свързани с думата „чалга”.

Забраната в студиото на „Култ” да влизат представители на най-популярния музикален стил в България идва от Борда на директорите на Би Ти Ви, твърдят запознати. Според тях, причина за рестрикцията била масираната критика от страна на зрители, недоволни, че Пипи пълни ефира предимно с чалга. Само до преди няколко месеца фолк звездите бяха абонирани за шоуто на Дикова, която обича да се хвали, че „само едно „ура” ни дели от „култура”.

Знае се например, че „Култ” е любимата трибуна на чалга дивата Емилия. Печално известната с любовните си истории певица държала да представя при Петя всички свои нови клипове, като не искала дори да чува, че има и други предавания из родните телевизии. Тя е давала в шоуто интервюта за своята бременност, за промените в теглото си, за любовните си отношения, обсъждала е всякакви въпроси, от които клюкарите и феновете ѝ се интересуват.

При Пипи на гости са били също Борис Дали, Фики Стораро, неговата кума Галена, бившата ѝ най-добра приятелка, а сега – заклета врагиня Преслава. Последната избира „Култ”, за да разкаже за първи път за връзката си с Павел Лазаров, от когото наскоро роди момиченце.

Фолк звездата Джена заедно с мъжа си Наско и неговите родителите са посрещали водещата на „Култ” в дома си, а легендата на жанра Ивана е първи гост в предаването за сезон 2016 г. – поканена беше с идеята да донесе късмет.

Тя подарява на Петя фигура на маймунка, тъй като 2016-а е година на маймуната. Играчката все още е в студиото на Дикова, но Ивана вече била персона нон грата за шефовете в телевизията. Те не позволявали нито да се отразяват събития, свързани с лекия жанр, нито да се споменава хора, които могат да предизвикат у зрителя асоциации с него.

Изключение от правилото правели само две певици от фолк сцената – Анелия и Камелия. За първата се правел компромис, тъй като има роля в сериала на Би Ти Ви „Скъпи наследници”. Гостуването ѝ се разглеждало като реклама за медийната група.

Камелия пък била допускана, тъй като трети пореден сезон е съдия в шоуто „Гласът на България”. На нея гледали като на „наш човек”.

Ветото над чалгата важало не само за „Култ”, но и за всички други продукции в Би Ти Ви. Изключение правели само „Папараци”, „Шоуто на Слави”, а в някои случаи и „Преди обед”, тъй като са външни продукции.

Припомнете си, че Пипи живее на семейни начела с Илиян Любомиров, който се изявява в предаване "На Кафе" по NOVA, където подобна забрана едвали ще бъде въведена.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков очаква дете от писателя, за когото се говори, че шета и на двата бряга.

Името на Аня пък беше замесено в скандал с привкус на прелюбодейство, след като LifeOnline.bg разкри изневярата на нейния втори съпруг Ивайло Караньотов с младата фермерка Христина.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати