Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разкритие на LifeOnline! Ивайло Караньотов изневерява на Аня Пенчева с млада участничка от „Фермата“!

Снимка: "Фермата"

Разделени ли са актрисата и родния Разпутин?

Щастието на Аня Пенчева от новината, че дъщеря й Пипи ще я прави баба е на път да бъде помрачено, след като репортер на LifeOnline.bg разкри поредната голяма семейна драма на актрисата.

От наш сигурен източник, следящ изкъсо нощния живот в София, научихме, че Ивайло Караньотов върти любов зад гърба на жена си Аня Пенчева с поне два пъти по-млада от нея участничка от риалити формата, в който и двамата наскоро участваха.

Двамата прелюбодейци са били засечени на партито за края на сезона на предаването, където 29 годишната софиянка Христина не се отлепяла от Ивайло цяла вечер.

Влюбените гълъбчета не са се свенили да се натискат и целуват както пред останалите фермери и целия екип на предаването, така и пред напълно случайни гости на заведението във въпросната вечер.

От видяното не оставало и капка съмнение, че между двойката кипи страстна афера, а отношенията баща – дъщеря, които те щедро демонстрираха в предаването, навън от Фермата очевидно са прераснали в системни креватни упражнения.

Припомняме, че Христина беше сред най-недолюбваните участници в тазгодишния сезон на селскостопанското шоу и редовно бе главно действащо лице в зенита на пищни скандали с повечето си съфермери.

Сприхавият ѝ нрав и фриволно поведение я превърнаха в лошото момиче на Фермата, както вътре, така и на официалната страница на предаването, където драгият зрител масово изсипваше нечувани количества хейт по нейн адрес.

По време на съвместното им участие в аграрното ТВ шоу, Хриси галено наричаше Ивайло Караньотов "тате" и обясняваше, че го чувства като баща.

Той често я галеше покровителствено по главицата и я плясваше като непослушно дете по дупето.

Явно сега тази бащинска обич е прераснала в нещо повече, че е стигнала и доста по-далече.

СНИМКИ ОТ ПАРТИТО НА "ФЕРМАТА"

На партито в „Библиотека“ са присъствали десетки бивши и настоящи фермери, както и много случайни посетители. Сред гостите на дансинга е бил забелязан да се раздава и Станимир Гъмов, едно от главните действащи лица в конкурентното предаване Биг Брадър Most Wanted, чийто рейтинг беше направен на пух и прах от тазгодишната Ферма.

Сред забавляващите се в заведението бяха забелязани и големият победител - Дидо от Д2, както и голямата му конкурентка за наградата - лекоатлетката Ваня Стамболова. Предполага се, че Аня Пенчева не подозира за изневерите на Ивайло, макар и наскоро да се заговори, че двамата са разделени.

До този момент официална раздяла между актрисата и развилнялото се татенце не е обявявана в публичното пространство, но предвид създалите се обстоятелства, скоро може и да има рокади...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати