Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Прелюбодейци заснети на видео! Фермерката Христина се целува с Ивайло Караньотов!

Чеченката Марина от „Фермата – 3“ извадила на светло романсът между мъжа на Аня Пенчева и младата му любовница

Скандалът около любовната афера на Ивайло Караньотов с два пъти по-младата от съпругата му Аня Пенчева Христина Харалампиева се разраства.

След като репортер на LifeOnline.bg разкри прелюбодейството на „блудната дъщеря“ и „татенцето“, наш репортер попадна и на видео кадри запечатали прелюбодейците в акция по време на партито за финала на „Фермата - Съединение“.

По стечение на обстоятелствата, скандалната участничка от предишния сезон на „ФерматаМарина Сучкова волно или неволно е заснела в свой лайф момента, в младата любовница на Караньотов се засилва и го награбва в обятията си залепяйки устни в неговите. В този момент Сучкова отмества телефона си, осъзнавайки, че е на път да сътвори гаф.

Секунди след това връща камерата към двойката, но те вече са се „нацелували“.

Всичко това се случва под звуците на неувяхващия любовен хит на Хадауей „What is love“, който риторично задава въпроса „Какво е любовта?“ и моли „Бейби, не ме наранявай, не ме наранявай повече…“.

Наранена от цялата тази любовна драма е Аня Пенчева, която въпреки старанието си да изглежда млада и привлекателна за своя мъж не може да се бори с 20 годишната палавница, която е успяла да оплете в мрежите си съпруга й Ивайло Караньотов.

Ако все пак има някой, който се е съмнявал в истината за аферата ето го и доказателството:Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза