Меню

Избрани новини

Клюкарник

Баровец! Слави Трифонов прави предколеден ремонт на дома си за 200 бона

Литър от акрилната боя за стените на мезонета му струвала 32 лева

Слави Трифонов иска да посрещне коледните и новогодишни празници в обновено и освежено жилище.

Поради тази причина, гологлавият шоумен от няколко седмици се занимавал с майстори и строителни бригади, научи LifeOnline.bg от мрежата.

Слави изпитвал ужас от груби и мърляви строителни работници, затова след дълъг и прецизен подбор се спрял на спретната бригада от чисти и коректни майстори, които да извършат ремонта на 380-квадратовата му обител, възможно най-безболезнено.

Телевизионният водещ подбирал най-изискани бои за стените на дома си, из мрежата се носят клюки, че литър от акрила, който ползват мазачите му струвал 32 лева.

Прецизен и скъпарски бил вкусът на Трифонов и към мебелите, едно от новите попълнения на интериора му вкъщи, било абаносов диван от телешка кожа за 27 хилядарки.

Мезонета на водещият, който се намира на бул. "България" в София, е труднодостъпен за простосмъртните. Малко са външните лица, които са припарили там.

Освен най-близкото му обкръжение, прага са прекрачили единствено някои от изгорите на вечния ерген, но както аналите сочат, винаги доста за кратко.

Светски клюкари твърдят, че учиндолецът имал общо 4 апартамента и къща в затворения комплекс "Делта Хил" край столицата. В родния си Плевен Дългият имал, също така, 120 кв. апартамент плюс 3 декара имот в с. Тодорово. Освен това, той притежавал и баровски апартамент в морската столица Варна, където да отсяда, когато има ангажименти с бенда и да отдъхва през лятото, предава ХотАрена, цитирайки седмичник.

Спалнята на Слави Трифонов във варненското му жилище
 

Слви Трифонов-концер

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати