Меню

Разцъкай

Къде се крият Ветко и Маринела? Надникваме в разкошната им лятна хасиенда за милиони в Сен Тропе (снимки и видео)


12 ратаи слугуват на издирваните от Интерпол олигарси

Резиденцията в Сен Тропе, в която олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви са пребивавали, преди да изчезнат безследно, подплашени от мащабната акция на спецпрокуратурата в хотелите на компанията им "Виктория Груп", пустее, откакто обитателите й са я напуснали в неизвестна посока, разкриват колегите от ПИК. 

Къщата в типичния средиземноморски стил се намира почти на върха на хълма, от които се вижда цялото Сен Тропе. До нея си стига по присъщите за ВИП-курорта криволичещи и тесни улички, но не чак толкова малки, че по тях да не може да се придвижват "Ролс ройс"-ите и "Бентли"-тата на милионерското семейство.

В интерес на истината, на външен вид Арабаджиевата къща не е чак толкова претенциозна, нито пък е с размерите на палат. За сметка на това обаче имението на прочутото семейство компенсира с огромни зелени поляни с много дървета и палми.

Изобщо зеленината присъства навсякъде - пълзящи растения опасват самата постройка, гипсовите статуи и арки, осеяли двора.

Естествено, френската бърлога на издирваните от родното правосъдие милионери, разполага и с басейн, от който се открива гледка към цялото крайбрежие.

Проверка на LIfeOnline.bg показа, че подобни имоти тук струват от 8 милиона евро нагоре, имайки предвид обширния парцел, бихме оценили придобивката на Арабаджиеви на около 15 милиона евро.

Малцина са българите, които са били допускани зад каменните двуметрови зидове, с които къщата е заградена от всякъде. Семейството са известни с това, че контактуват с изключително ограничен кръг хора и трудно допускат до себе си нови.

Фолк певицата Мария е една от малкото, която се ползва с доверието на хотелиерите. Самите те, вероятно сега ще съжаляват, че преди седем година са пуснали пайнерката и снимачен екип в имението си.

То е документирано в пълния му блясък във видеото "Всичко е платено", което Мария снима през 2011 г., припомня ПИК. 

Гостувайки в къщата, други ВИП-персони също са публикували през годините откъслечни детайли от нея. Но клипът на Мария и досега остава първият и единствен, който показва голяма част от интериора и екстериора на хасиендата на Арабаджиеви. 

Двуетажната къща с френски прозорци не е единствената постройка в него. Друга, по-малка къща била обособена специално за слугите на Арабаджиеви - готвачи, чистачки, градинари, поддръжка по басейна и прочие. Около 10-12 души наброявал персоналът, който слугувал на българите. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати