Меню

Разцъкай

Къде се крият Ветко и Маринела? Надникваме в разкошната им лятна хасиенда за милиони в Сен Тропе (снимки и видео)


12 ратаи слугуват на издирваните от Интерпол олигарси

Резиденцията в Сен Тропе, в която олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви са пребивавали, преди да изчезнат безследно, подплашени от мащабната акция на спецпрокуратурата в хотелите на компанията им "Виктория Груп", пустее, откакто обитателите й са я напуснали в неизвестна посока, разкриват колегите от ПИК. 

Къщата в типичния средиземноморски стил се намира почти на върха на хълма, от които се вижда цялото Сен Тропе. До нея си стига по присъщите за ВИП-курорта криволичещи и тесни улички, но не чак толкова малки, че по тях да не може да се придвижват "Ролс ройс"-ите и "Бентли"-тата на милионерското семейство.

В интерес на истината, на външен вид Арабаджиевата къща не е чак толкова претенциозна, нито пък е с размерите на палат. За сметка на това обаче имението на прочутото семейство компенсира с огромни зелени поляни с много дървета и палми.

Изобщо зеленината присъства навсякъде - пълзящи растения опасват самата постройка, гипсовите статуи и арки, осеяли двора.

Естествено, френската бърлога на издирваните от родното правосъдие милионери, разполага и с басейн, от който се открива гледка към цялото крайбрежие.

Проверка на LIfeOnline.bg показа, че подобни имоти тук струват от 8 милиона евро нагоре, имайки предвид обширния парцел, бихме оценили придобивката на Арабаджиеви на около 15 милиона евро.

Малцина са българите, които са били допускани зад каменните двуметрови зидове, с които къщата е заградена от всякъде. Семейството са известни с това, че контактуват с изключително ограничен кръг хора и трудно допускат до себе си нови.

Фолк певицата Мария е една от малкото, която се ползва с доверието на хотелиерите. Самите те, вероятно сега ще съжаляват, че преди седем година са пуснали пайнерката и снимачен екип в имението си.

То е документирано в пълния му блясък във видеото "Всичко е платено", което Мария снима през 2011 г., припомня ПИК. 

Гостувайки в къщата, други ВИП-персони също са публикували през годините откъслечни детайли от нея. Но клипът на Мария и досега остава първият и единствен, който показва голяма част от интериора и екстериора на хасиендата на Арабаджиеви. 

Двуетажната къща с френски прозорци не е единствената постройка в него. Друга, по-малка къща била обособена специално за слугите на Арабаджиеви - готвачи, чистачки, градинари, поддръжка по басейна и прочие. Около 10-12 души наброявал персоналът, който слугувал на българите. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати