Меню

Избрани новини

Фен зона

Дяволското гърло: Карамазов и Духовникова отново влюбени... пред камерата

Двамата секссимволи на българското кино пак ще си партнират в нов сериал

Нов сериал ще стартира на мястото на зейналата ефирна дупка от липсата на "Господари на ефира", научи LifeOnline.bg.

В късния праймтайм на Нова тв ще започне излъчването на сериала "Дяволското гърло", чийто продуценти са Любо Нейков и Евтим Милошев с тяхната компания Dream Team Productions.

В новата лента, в главните роли, отново влюбени на екрана, ще си партнират Теодора Духовникова и мечтата на българските зрителки Владо Карамазов.

Действието в сюжета се развива в Родопите, където са протекли и снимките с екипа, в продължение на два месеца през 2017-та година.

В новият криминален сериал съвременните секссимволи на българското кино, влизат в образите на топ разследващи ченгета, които ще преминат от чисто професионални и в интимни взаимоотношения.

След успешната им и достоверно изиграна любов между Панто Вълчев и Божура в "Дървото на живота", създателите на лентата отново залагат коз на двамата красиви и харесвани от публиката актьори.

Снимките на сериала вече са приключили, заснетото е на постпродукция и скоро ще видим на бял свят първи епизод.

До месец започва да се снима и новият, 7-ми сезон на медицинската сага "Откраднат живот: Любовта лекува", където отново ще гледаме Духовникова и Карамазов.

Изскача въпросът дали пък няма да досади екранното присъствие на двамата в два поредни сериала, но може би продуцентите и сценаристите са помислили и за това.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати