Меню

Избрани новини

Фен зона

Актрисата Деси Бакърджиева е посрещнала 40-тата си годишнина в Берлин

Рожденият си ден на 4 декември е празнувала само с дъщеря си

Миловидната актриса Деси Бакърджиева, която гледаме в ролята й на д-р Лора Хинова от сериала по Нова тв "Откраднат живот", посрещнала 40-ия си рожден ден в германската столица.

Тя отбелязала личния си празник на 4 декември в Берлин, заедно с дъщеря си Анна Мария

Деси е свързана с Берлин още от младите си години, когато след като се дипломира с актьорско майсторство заминава за германската столица и в продължение на две години се обучава при немския специалист козметолог Рене Кох и марката за гримове Kryolan.

Актрисата има дългогодишен партньор до себе си, за когото дискретно избягва да говори, но е щастлива, че той я подкрепя в ангажиращата й професия.

Най-важният й ангажимент през новата 2019-та е продължението на "Откраднат Живот: Любовта лекува", сезон 7. Засега сценаристите държат в пълна тайна, развитието на историята.

Като д-р Хинова в "Откраднат живот"

Освен това подготвя моноспектакъл, с който е убедена, че ще изненада публиката, тъй като постановката бяга от битовизмите и е доста интересна.

Бакърджиева има над 30 театрални роли в Театър „Сълза и смях“, Народен театър „Иван Вазов“, Театрална работилница „Сфумато“ и др.

От малкия екран сме я гледали в сериалите "Църква за вълци", "Стъклен дом", "Фамилията" и последните 2 години в "Откраднат живот".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза