Меню

Избрани новини

Пикантерии

Радина и Деян снимали домашно еротично филмче

Радина и Деян

Актьорската двойка поддържала огъня жив с разнообразие в леглото

Свенливата Радина Кърджилова, която принципно избягва да се снима в голи сцени и се облича възможно най-прилично, се оказа „скрита лимонка“. Когато спуснела завесите в спалнята тя се превръщала в сексуална хиена, пише Слава.

Най-пикантната подробност обаче, е че Ради и деян обичали да запечатват интимните си приключения на клипчета в домашни условия. От година двамата актьори са родители на първия си наследник Христо, дали и неговото зачеване не е заснето, питат се близки от кръга  на двойката.

Говори се, че влюбените гълъбчета редовно потушавали конфликтните ситуации със здрав секс, често с елементи заимствани от кино хита "50 нюанса сиво", в който изобилстват сцени с перверзия, пише хотнюз. Според изданието инициатор да си направят домашно видео бил Деян Донков.

Актьорът бил от мъжете, които ненавиждали скучните полови актове в мисионерска поза и постоянно настоявал Радина да поддържа либидото му с всевъзможни игрички. Дали е слух или истина, но в арт средите още се разнасят клюки за това как двамата актьори се награбвали сред декорите на Народния театър.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати