Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ескалатор едва не уби Стоянка Мутафова! Звездата е с контузен крак, оплаква се от чести инциденти

Г-жа "Стихийно бедствие" преустановява за няколко месеца всички свои изяви

Тревожни информации за здравословното състояние на Стоянка Мутафова и оттеглянето й от сцената, заливат последно време страниците на информационните печатни и електронни издания.

Екип на предаването „Папараци“ е посетил голямата българска актриса в дома й, за да се увери намясто в нейното състояние, видя репортер на LifeONline.bg.

Оказва се, че г-жа „Стихийно бедствие“ е жива и здрава, но с контузия на крака.

Претърпяла е инцидент в Поморие, където остра треска се е забила в крака й, а на тази възраст както самата Стояна отбелязва, раните минават бавно и трудно.

Не за първи път 96-годишната актриса се сблъсква с подобни инциденти, в които наранява я крак, я ръка.

В скорошен, неприятен и за нея, и за дъщеря й, с която са били заедно, инцидент се е случил на ескалатор в един от софийските молове.

Гранд дамата на българското кино и театър се е спънала, паднала е на "подвижните стълби" и за малко да се случи най-трагичното, но техници са реагирали бързо и са спрели от движение съоръжението.

Преди време пък, преминаваща покрай нея лека кола я закача и травмира отново крака й. Въпреки травмата обаче, неподвластната на времето дама е тръгнала и на турне.

По повод информациите, че слиза от сцена, двете с дъщеря й Мария Грубешлиева коментират: „Нормално е на тази възраст да се слезе от сцена, дори и да си здрав. Другото е по-ненормално.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати