Меню

Избрани новини

Звездите

Владо Карамазов заменя София със смолянско село

Красавецът "къса синджира" към Родопите

Актьорът Владо Карамазов си закупил къща край Смолян и смятал да напусне прашната и шумна столица, научи LifeOnline.bg.

Синеокият брюнет се влюбил в мястото, докато снимал в Родопите епизодите на новия сериал "Дяволското гърло", който очакваме да стартира скоро по Нова ТВ.

Карамазов бил поразен от красотата и чистия въздух в Смолянския край, от живописните гледки и милото отношение на местните.

На любимецът на женската аудитория му писнало от суетата и забързания начин на живот в големия град.

Той доста време обикалял из смолянските селца, докато си избере имот, който да отговаря на неговите желания и изисквания.

Сделката вече била пред финализиране и в най-скоро време актьорът, който тази година навършва 40, смятал да се изнесе към Смолянско.

Все още не е ясно дали това ще е постоянна резиденция на Карамазов или ще използва къщата само за малки бягства от големия град.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати