Меню

Избрани новини

Риалити

„Черешката на тортата“ се превръща в Кухнята на Ада

В домакинското шоу влизат пет участници от „Hell’s Kitchen“

Пет участници от скандалното кулинарно шоу „Хелс Китчън“ ще готвят от понеделник в „Черешката на тортата“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Сред тях ще бъдат победителят Дани Спартак, неговата партньорка в „На Кафе“ и финалист от Hell’s Kitchen Светлана Илиева, Мартин Трухчев, Нина Малакова и Габриела Станимирова.

В навечерието на старта на втория сезон на кулинарното шоу шеф Манчев ще оценява младите си колеги. В понеделник гости ще посреща Мартин, а след него ще домакинства Светлана.

Седмицата ще бъде и последна за сезона и уникална с факта, че за първи път събира пет професионални готвачи, които ще трябва да се борят за титлата „Най-добър домакин“.

Припомнете си, че предаване оценява цялостното протичане на вечерта, а не само храната на масата. От домакините се очаква и да забавляват своите гости, освен да ги нагостят с вкусни гозби.

Зрителите са разочаровани, че няма да видят каква домакиня е любимката на публиката Гичка, която се превърна в една от емблематичните фигури в първия сезон на Кухнята на ада.

Hell’s Kitchen стартира с нов сезон на 26 февруари от 21:00 по NOVA.

 

 Коментари (1)

RufusToimi Онлайн училище за дизайн Евгения Кокошина
27.01.2021 19:17 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати