Меню

Избрани новини

Клюкарник

След раздялата: Саня Борисова е запазила приятелски отношения с Ники Илиев (снимки)

Актрисата се подготвя за нова роля с бойни изкуства

След раздялата с режисьора и бивш тв водещ Ники Илиев, актрисата Саня Борисова твърди, че са останали добри приятели с бившата си половинка.

"Приятелските отношения са по-здравословния начин след раздяла. Въпросът е дали хората могат да го постигнат, защото това не е лесна задача", убедена е 35-годишната блондинка.

Двамата с Ники Илиев се ожениха през лятото на 2012-та година.

5,5 години по-късно те се разделиха, след общо 10-годишна любовна история, която балансираха вкъщи и на снимачната площадка.

Връзката им започва от сериала "Забранена любов", където играят брат и сестра.

Саня участва и в почти всички проекти на мъжа си. Можем да я видим във филмите му: "Чужденецът", "Живи легенди", "Нокаут или всичко, което тя написа". 

От години семейството на Саня е разпръснато из различни краища на света.

Бащата на актрисата - Емил Борисов живее в Милано, а по-малката й сестра Ирена от години е в Дубай, където работи в сватбена агенция, освен това се изявява и като модел.

Рене се изживява и като инфлуенсър, има почти 300 К последователи в Инстаграм.

Единствено майка й - Марионела е тук в България, но и с нея се виждат предимно по празници, защото тя живее в родния град на Саня - Видин.

В момента Борисова, която от известно време тренира тай чи чуан, се подготвя усилено за нов проект, където ще влязат в употреба бойните й умения.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза