Меню

Избрани новини

Фен зона

И Сашо Кадиев стяга куфарите! Изоставя жена си и Деси Стоянова!

Водещият от bTV заминава за САЩ

Младият актьор и водещ Александър Кадиев, син на Катето Евро, заминава за Щатите.

Сашо ще участва в гастрол на пиесата "Горката Франция", заедно с актьорите Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов.

Кадиев ще отсъства от родината 2 седмици през март, като през това време екранната му половинка Десислава Стоянова ще води сама предаването "Преди обед".

В родината остава и съпругата на актьора - Таня, която ще се грижи за 3-годишната им дъщеричка Катерина.

Тя няма да може да разчита на съпорта и на свекърва си, защото Катето Евро също заминава със сина си зад Океана, тъй като и тя участва в представлението.

Така делничните утрини на "Преди обед" ще оголеят без атрактивния и ухилен Сашо, който разчупва атмосферата със своите смешки и разкрепостено поведение.

В САЩ, българските актьори ще излязат на сцена в Торонто, навръх 8-и март. Ден след това трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго, където българските емигранти вече ги очакват с нетърпение.

Заради мартенското турне Сашо Кадиев ще изпусне рождения ден на дъщеря си, на 19 март, когато малката ще навърши 4 годинки.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати