Меню

Избрани новини

Клюкарник

Скоро! Бременната Петя Дикова аут от bTV (снимки)

Водещата слиза от екран, за да роди

Бременната Петя Дикова, чийто напреднъл корем виждаме от екрана в предаването "CoolT" по bTV, се приготвя за раждане и скоро слиза от екран.

Нейната заместничка Поли Гергушева, протеже и бивша любовница на Венелин Петков, вече чака със затаен дъх да поеме титулното място в телевизионното life style издание.

Както вече всички знаят, Пипи, както галено я наричат колегите й, е бременна от приятелят си - писателят и светски хроникьор Илиян Любомиров, който от новия тв сезон се вихри като ководещ в предаването на "На кафе" по Нова тв, уточнява репортер на LifeOnline.bg.

Двамата се очаква да станат родители през пролетта.

Известните тъща и тъст на 28-годишният Илиян - Аня Пенчева и бившият й съпруг и баща на Петя - Сашо Диков не подскачат от радост, че дъщеря им ще роди без брак, но засега сватба на хоризонта не се очертава.

Любомиров твърдо е заявявал в интервюта, че е против институцията "брак".

Писателят твърдял, че е съвременен човек и счита, че подписът убива страстта и емоциите. Добре му било така и поне в близко бъдеще не се виждал женен.

Може би като види наследника си увит в пелени, на Августин Господинов (както е псевдонима на Илиян) ще му домилее и ще предложи на любимата си.

Като цяло, модата с живеенето на семeйни начала вече поутихна.

Масово светски и обикновени български двойки отново взеха да вдигат тежки сватби и по този начин да узаконяват съвместното си съжителство и народените си деца.

А що се отнася до палавата Гергушева то за нея се знае, че е бивша манекенка в известната агенция на Жени Калканджиева „Визаж”.

Точно преди 10 години девойката става трета в конкурса „Мис България”. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на печално известната като "Мис Крокодил" - Антония Петрова.

За разлика от нея обаче не успява да направи кариера в модата и се насочва към журналистиката с тайна надежда да стане тв звезда.

Първата ѝ работа е в голям по онова време ежедневник. Но явно попада в полезрението, на който трябва и 4 години по-късно вече работи в bTV

Говори се, че основна заслуга за назначаването ѝ има краткотрайна афера с Венелин Петков, който става директор на новините точно когато Поли влиза в телевизията.

Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков вече е прехвърлил 40-те.

Връзката им продължава едва няколко месеца, но за сметка на това дава желаните резултати – манекенката получава щатно репортерско място в телевизията.

Тя е репортер на предаванията "Тази събота", "Тази неделя" и разбира се "CoolT".

5 години по-късно тя вече точи зъби и за мястото на титулярна водеща. 

Пипи не припадала от кеф поради факта, че ще я замества намахана манекенка.

Водещата е разкъсвана между бъдещото майчинство и това, че ще остави в ръцете на девойка с провокативна визия своето телевизионно отроче - "Култ".

Тресе се и от страх да не би бившата моделка да вдигне с няколко пункта рейтинга на предаването, което ще дискредитира Дикова като водеща след майчинството.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати