Меню

Избрани новини

Клюкарник

Скоро! Бременната Петя Дикова аут от bTV (снимки)

Водещата слиза от екран, за да роди

Бременната Петя Дикова, чийто напреднъл корем виждаме от екрана в предаването "CoolT" по bTV, се приготвя за раждане и скоро слиза от екран.

Нейната заместничка Поли Гергушева, протеже и бивша любовница на Венелин Петков, вече чака със затаен дъх да поеме титулното място в телевизионното life style издание.

Както вече всички знаят, Пипи, както галено я наричат колегите й, е бременна от приятелят си - писателят и светски хроникьор Илиян Любомиров, който от новия тв сезон се вихри като ководещ в предаването на "На кафе" по Нова тв, уточнява репортер на LifeOnline.bg.

Двамата се очаква да станат родители през пролетта.

Известните тъща и тъст на 28-годишният Илиян - Аня Пенчева и бившият й съпруг и баща на Петя - Сашо Диков не подскачат от радост, че дъщеря им ще роди без брак, но засега сватба на хоризонта не се очертава.

Любомиров твърдо е заявявал в интервюта, че е против институцията "брак".

Писателят твърдял, че е съвременен човек и счита, че подписът убива страстта и емоциите. Добре му било така и поне в близко бъдеще не се виждал женен.

Може би като види наследника си увит в пелени, на Августин Господинов (както е псевдонима на Илиян) ще му домилее и ще предложи на любимата си.

Като цяло, модата с живеенето на семeйни начала вече поутихна.

Масово светски и обикновени български двойки отново взеха да вдигат тежки сватби и по този начин да узаконяват съвместното си съжителство и народените си деца.

А що се отнася до палавата Гергушева то за нея се знае, че е бивша манекенка в известната агенция на Жени Калканджиева „Визаж”.

Точно преди 10 години девойката става трета в конкурса „Мис България”. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на печално известната като "Мис Крокодил" - Антония Петрова.

За разлика от нея обаче не успява да направи кариера в модата и се насочва към журналистиката с тайна надежда да стане тв звезда.

Първата ѝ работа е в голям по онова време ежедневник. Но явно попада в полезрението, на който трябва и 4 години по-късно вече работи в bTV

Говори се, че основна заслуга за назначаването ѝ има краткотрайна афера с Венелин Петков, който става директор на новините точно когато Поли влиза в телевизията.

Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков вече е прехвърлил 40-те.

Връзката им продължава едва няколко месеца, но за сметка на това дава желаните резултати – манекенката получава щатно репортерско място в телевизията.

Тя е репортер на предаванията "Тази събота", "Тази неделя" и разбира се "CoolT".

5 години по-късно тя вече точи зъби и за мястото на титулярна водеща. 

Пипи не припадала от кеф поради факта, че ще я замества намахана манекенка.

Водещата е разкъсвана между бъдещото майчинство и това, че ще остави в ръцете на девойка с провокативна визия своето телевизионно отроче - "Култ".

Тресе се и от страх да не би бившата моделка да вдигне с няколко пункта рейтинга на предаването, което ще дискредитира Дикова като водеща след майчинството.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза