Меню

Избрани новини

Риалити

За ужас на Аня Пенчева - палавата Христина проговори за връзката си с Ивайло Караньотов!

Снимка: Фейсбук

Христина и Ивайло бяха заснети да се натискат на парти след „Фермата 4“

Участничката от „Фермата - Съединение“ Христина Харалампиева, чиято връзка с каскадьора Ивайло Караньотов бе осветлена от репортер на LifeOnline.bg, реши да проговори за компрометиращите кадри, на които се вижда как се натиска и целува с мъжа на Аня Пенчева.

Според фермерката, отношението на Ивайло било аналогично към всички жени и да се целуват и натискат било нещо нормално. Думите й звучат изключително странно, а направеното проучване от наша страна показа, че единствената, която постоянно виси на врата на „тати“ е самата тя.

Ето как участничката от аграрното риалити реши да замаже разкритията, които опетниха репутацията на Караньотов, и разтърсиха устоите на иначе здравото му семейство:

(Публикуваме без редакторска намеса)

„Искам официално да благодаря на журналистите от Lifestile.bg които са ме подмладили с цели 9г и са се постарали да напишат статия с мен, сътворили са обаче нещо, което няма общо с реалността! (Явно на Христина й убягват някои детайли, като имена и цифри, защото е объркала името на сайта, а и относто възрастта й изданието е особено пунктуационно, б.ред.)

Няма да обиждам никого, няма да търся и обяснение, искам обаче да кажа истината. На снимките си проличава едно съществено нещо, Ivaylo Karanyotov или за мен-тате се радва на огромно внимание от женската част, които присъствахме на партито за финала на Фермата 4!

Целувките и прегръдките са част от начина на комуникация на тате като цяло с жените, включая и мен, но журналистите писали статията явно разполагат с материал единствено с мен, който даже нищо не показва!

Предлагам няколко снимки с мноого малка част от другите жени и мен, които той прегръща и целува, защото може, защото иска и още повече техните мъже включително и моя приятел нямат против да го прави пред тях!

Поласкана съм от вниманието да бъда сложена най-отпред в класацията, но нека сме реалисти, добре, че около нас няма комплексари и всички много добре осъзнават желанието на пресата да опорочи приятелството ни като изопачават нещата, но искам да се знае, че аз тате ще си го прегръщам и целувам докато искам както и жените около него, защото той е такъв и аз го обичам такъв!

Искам да кажа също, че за нашите отношения и семейства значение няма, на нас няма с какво да навреди това, защото тези които трябва са наясно как стоят нещата наистина, ако някой има нужда обаче от по-точен материал апелирам директно да се обръщат към мен и останалите жени около тате, ще помагаме с каквото можем! Разбираме наистина желанието да показват нещо интересно и не се обиждаме както и близките ни, но поне да е истина, още веднъж БЛАГОДАРЯ за вниманието!“, пише Христина Харалампиева, като очевидно не е наясно с проблемите, които създава на възрастния си любовник и съпругата му.

Под нейният пост, Караньотов се включвва с коментар в нейния стил, като тенденцията е „ни лук ял, ни лук мирисал“:

„Татее пак раздаваш справедливост. Невъзможно е да знаеш. Слави не можа да се справи та ти ли. Ако си слагах на сърце това което е избълвано за мене и за Аня до сега да съм си направил харакири. Тури си ги на оная работа. Освен това са прави По новите ЕВРОПЕЙСКИ закони целувката си е секс, когато е с език е предложение за брак, а когато те хвана за дупето е изнасилване. Нали виждаш как ги съдят в Холивуд. Начи поне няколко жени от дискотеката вече спокойно могат да ме съдят за бащинство.“, обръща на майтап постъпката си мъжът на Аня Пенчева.

Хахахахах, колко си прав всъщност! Евала ви правя на двамата, че сте над нещата!“, симулира семейно приятелство Харалампиева.

Ивайло Караньотов и Христина Харалампиева на премиерата на филма на Калина Паскалева

Междувременно преди Коледа, влюбените гълъбчета са засечени на премиерата на новият филм на Калина Паскалева „Само смелите живеят вечен живот“, посветен на загиналите в Кербала български войници. Пристигнали на събитието заедно, но се снимали по отделно с автора на филма, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.Коментари (6)

Ребека "....относто възрастта й изданието е особенно пунктуационно, б.ред.)"
Това със затворени очи ли го писахте? Дали думата не е "пунктуално"? И "особеНо" се пише с едно Н. Другите грешки ги подминавам.
03.01.2019 15:16 / Отговор
Ребека бързо в първи клас http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BF%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE
03.01.2019 21:09
Беки Че те грешките са написани от Хрисула и Овньо, цитирали са техните постове
03.01.2019 21:13
Възмутен Тази проста жена защо не се скрие някъде ? Нагла нахалница !!!
03.01.2019 22:06 / Отговор
Красимира Долна, проста, курва
04.01.2019 12:25 / Отговор
Малена Безобразие. Нахалство. Арогантност. И това ако е мъж. По добре без мъж. Христина и жена, смях в залата. Аня гледай им сеира, ти си незаменима, просто се посмей.
06.01.2019 00:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати