Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ивайло Караньотов бесен: Няма да ми разбиете семейството!

Мъжът на Аня Пенчева избухна във Фейса по повод обвиненията в изневяра

Мъжът на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов е побеснял, по повод обвиненията в социалните мрежи, че изневерява на половинката си с в пъти по-младата от него участничка във "Фермата" - Христина, след разкритията направени от LifeOnline.bg.

Кадри от сцената на "прелюбодействието" се появиха в интернет, след партито за финала на "Фермата: Съединение". На снимките, а и на видеото неволно (или нарочно) направено от друга участничка в селскостопанското риалити - чеченката Марина, се вижда как 20-годишната Христина се натиска с чичо Иво, когото тя галено нарита "тате"

Каква е била ситуацията не се знае, но ясно се вижда, че двамата са в опасна близост, която едва ли се е харесала на пламенната съпруга Аня Пенчева.

Естествено, раздухването на срамната сцена не се е понравила на семейния Дон Жуан. Възрастен човек като него да се натиска с 20-годишна, не е много ок. А и вкъщи го чака благоверната му Аня, която както се знае е кибритлия и пали и от по-малко.

И така Караньотов побеснява и пише във Фейс-профила си, че няма да позволи на никого да обижда съпругата му безнаказано.

Благодари й, че е широко скроена и заявява, че никой няма да съсипе брака му и няма да обезвери хората около него.

Аня Пенчева и каскадьорът Ивайло Караньотов се запознават преди почти 30 години в Народния театър, където тя е щатна актриса, а той отскоро назначен директор "Каскади".

И двамата са с по един брак зад гърба си - тя с дъщеря Петя Дикова от връзката й със спортния журналист Сашо Диков, и той също с дъщеря от брака си с актрисата Юлияна - Карина Караньотова.

Днес се радват на успехите в мотокроса на общия си син Ангел и на внучето си Иво от дъщерята на Ивайло - Карина.

Напролет догодина ще станат баба и дядо и на внука си Александър от щерката на Аня - 34-годишната Петя Дикова.

Да се радват на благи старини и домашен уют им пожелава екипът на LifeOnline.bg.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати