Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ивайло Караньотов бесен: Няма да ми разбиете семейството!

Мъжът на Аня Пенчева избухна във Фейса по повод обвиненията в изневяра

Мъжът на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов е побеснял, по повод обвиненията в социалните мрежи, че изневерява на половинката си с в пъти по-младата от него участничка във "Фермата" - Христина, след разкритията направени от LifeOnline.bg.

Кадри от сцената на "прелюбодействието" се появиха в интернет, след партито за финала на "Фермата: Съединение". На снимките, а и на видеото неволно (или нарочно) направено от друга участничка в селскостопанското риалити - чеченката Марина, се вижда как 20-годишната Христина се натиска с чичо Иво, когото тя галено нарита "тате"

Каква е била ситуацията не се знае, но ясно се вижда, че двамата са в опасна близост, която едва ли се е харесала на пламенната съпруга Аня Пенчева.

Естествено, раздухването на срамната сцена не се е понравила на семейния Дон Жуан. Възрастен човек като него да се натиска с 20-годишна, не е много ок. А и вкъщи го чака благоверната му Аня, която както се знае е кибритлия и пали и от по-малко.

И така Караньотов побеснява и пише във Фейс-профила си, че няма да позволи на никого да обижда съпругата му безнаказано.

Благодари й, че е широко скроена и заявява, че никой няма да съсипе брака му и няма да обезвери хората около него.

Аня Пенчева и каскадьорът Ивайло Караньотов се запознават преди почти 30 години в Народния театър, където тя е щатна актриса, а той отскоро назначен директор "Каскади".

И двамата са с по един брак зад гърба си - тя с дъщеря Петя Дикова от връзката й със спортния журналист Сашо Диков, и той също с дъщеря от брака си с актрисата Юлияна - Карина Караньотова.

Днес се радват на успехите в мотокроса на общия си син Ангел и на внучето си Иво от дъщерята на Ивайло - Карина.

Напролет догодина ще станат баба и дядо и на внука си Александър от щерката на Аня - 34-годишната Петя Дикова.

Да се радват на благи старини и домашен уют им пожелава екипът на LifeOnline.bg.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати