Меню

Избрани новини

Риалити

NOVA “открадна“ Оскарите от bTV

Наградите "Оскар" тази година, ще бъдат излъчени директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари

Най-обсъжданото събитие във филмовите среди – връчването на наградите на Американската кино академия "Оскар" тази година, ще бъде излъчено директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ, научи репортер на LifeOnline.bg.

След като няколко години поред основният конкурент на NOVA bTV предаваха церемонията от Лос Анджелис, сега правата за излъчването се върнаха в NOVA.

От телевизионния канал подготвят специално студио „Треска за Оскари: Голямата нощ“, което ще даде възможност на кино феновете да станат свидетели на подготовката на церемонията и да се срещнат с най-успешните българи в Холивуд - Тео Ушев, Димитър Маринов, Владимир Тодоров, писа Вести.

Амреиканският репортер на канала Ясен Дараков ще се включи с ексклузивни интервюта от червения килим минути преди началото на церемонията в Долби Тиътър.

Гости в студиото ще са едни от големите имена на българското кино, които ще коментират кино събитието на годината: Теодора Духовникова, Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Васил Бинев. С прогнози и още любопитни детайли от кухнята на звездите ще се включат и още много любими лица.

Водещи на студиото ще са Мариян Станков - Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова.

„Изненадани сме, че „Зелената книга“ и „Роди се звезда“ не получиха повече номинации. По време на студиото очаквайте да бъдем горещи, ексклузивни и с най-интересното от червения килим. Вълнува ни кой ще си тръгне с малкото златно човече в голямата нощ на киното.

„Оскарите“ са като конно състезание, само че с по-атрактивни състезатели и залози“, коментират Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо.

Студиото „Треска за Оскари: Голямата нощ“ ще започне по NOVA в 22.45 ч., след което в 23.30 ч. ще се пренесе в ефира на филмовия канал KINO NOVA, за да посрещне старта на дългоочакваната церемония, която ще определи победителите в тазгодишното издание на престижните награди „Оскар“.

В глобално отношение последната церемония по връчването на кино наградите поснигна рекорд по най-ниска гледаемост. Предаването е критикувано, че е прекалено дълго и отегчително.

Предстои да разберем как продуцентите планират да възвурнат интереса на зрителите към спектакъла. 

Вижте всички номинации за „Оскар“ 2019 ТУК!

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати