Меню

Избрани новини

Риалити

Добавят нова категория за „Оскар“, критериите й все още не са обявени

Телевизионното време на церемонията се намалява на три часа

Управителният съвет на Американската филмова академия реши да даде Оскар за "Най-популярен филм" и да съкрати телевизионната версия на церемонията до три часа, съобщава Ройтерс позовавайки се на писмо от членовете на филмовата академия.

Според представители на съвета, те ще създадат нова категория за изключителни постижения в популярното кино. В същото време те не посочват критериите за подбор, като отбелязват, че ще ги обявят по-късно.

В писмото се казва, че връчването на малко популярните категории "Оскар" няма да се излъчва по телевизията, което ще намали времето на церемонията в ефира.

Също така се съобщава, че 92-та церемония по награждаването няма да се проведе на 23 февруари 2020 г., както беше съобщено по-рано, а на 9 февруари, за да изпревари други филмови награди.

Организаторите посочиха, че датата на 91-тата церемония ще остане същата и ще се проведе на 23 февруари 2019 г. в Лос Анджелис.

Припомнете си, че рейтингът на телевизионното излъчване на наградите спадна до рекордно ниски нива през миналата година, най-вероятно това е причината за екстремните промени въведени в шоуто.

превод LifeOnline.bg

Най-добрите рокли на ОскаритеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати