Меню

Избрани новини

Пикантерии

След като не стана актьор, Митака от "София ден и нощ" се хвърля в чалгата

След като блудкавото реалити спира, Кристиан Кирилов ще се пробва в чалга индустрията

Псевдо актьорът от "София ден и нощ", което ще бъде свалено от екран, както вече ви информира LifeOnline.bg, Кристиан Кирилов или екранният Митак, ще се пробва в чалгата.

Мачото щял да използва връзките си в "Пайнер" и затова се надявал на помощ от страна на любовната си половинка - младата надежда на чалга компанията - Джулия.

Митака не разчитал особено на гласови данни, но смятал да наблегне на мускулестата си визия и с това да привлича фенки и като певец.

Любимата му Джулия, с която са от около два месеца, била готова на всичко, за да му съдейства, посъветвала го да се запише на курсове по вокално майсторство и обещала да го запознае с Митко Пайнера за да обсъдят бъдещата му певческа кариера.

Двойката е истинска чалга симбиоза, и двамата имат спорна известност и кариера, той е бивш масажист от гръцкия рай на хомосексуалните Миконос, тя пък дълго време беше любовница на Фики, но така и няма запомнящи се хитове.

Крис бил убеден, че с лекота може да се нареди до "колегите си" - Галин, Илиян, Фики и Константин - Коцето, тъй като имал нужната визия на секси изпълнител, пък от глас щял да го докара някакси със съвременните дигитални технологии.

Мусколягата е свикнал да се навърта покрай влиятелни млади жени (носят се слухове и за мъже), които могат да му бъдат полезни в личностно и кариерно израстване.

Говори се, че именно с "интимна всеотдайност" си уредил участието в "София ден и нощ".

Преди Джулия, той за кратко беше гадже с никому неизвестна пилатес инструкторка, но преди нея пък излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина.

Милионерската наследница обаче го натири, след достигнали до нея слухове, че той системно й слагал рога и то не само с жени...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза