Меню

Избрани новини

Риалити

Ще има "Капки", "Господарите" под въпрос

Продуцентите на двете забавни шоу програми - братята Халваджиян, се борят със зъби и нокти за своите екранни отрочета

Забавно-музикалното предаване "Като две капки вода" ще се излъчва от тази пролет, въпреки облаците, които бяха надвиснали над продуцентите на шоуто - братята Маги и Джуди Халваджиян.

След като "Господари на ефира" изхвърча от ефира на Нова тв, поради неразбирателство за пари и брой излъчвания на седмица, освен че доверието в предаването беше подкопано от симулациите на репортерът му Митко Върбанов, въпросителни имаше и за другото предаване на продуцентската къща "Глобал Груп" на братята арменци - "Като две капки вода".

Маги Халваджиян обаче е успял да се пребори и да стигне до компромисни и за двете страни условия.

Подготовката за излъчването вече текат, работи се по сцената, изготвят се сценарии, набират се участници.

Сред имената, които изтекоха иззад кулисите на предаването за евентуални нови имитатори в 7-ти сезон на Капките са тези на Папи Ханс, протежето на рапърът Криско - Тита и фолкпевецът Илиян.

Да участва като имитаторка покана получила и актрисата и водеща на сваленото от ефира на БНТ "Шоуто на канала"- Ани Михайлова. Откакто не е на екран, сочната блондинка се е отдала на това, за което има диплома - труди се като психолог в хоспис. Свикналата на популярност, обаче, дама с пищни форми жадувала отново за зрителското внимание и била доста щастлива от факта да участва в рейтинговото музикално-имитаторско шоу.

В журито пък били поканени колежката на Илиян - Преслава и един от секссимволите на българското съвременно кино - Калин Врачански.

Водещи отново ще са Димитър Рачков и Зуека, за ужас на някои зрители, които коментират в социалните мрежи, че им е писнало от лигавщините и преиграването на двамата комици и че искат нещо ново и свежо на екрана.

Потребителка на профила на "Капките" в социалните мрежи е написала: "Разкарайте вече двамата лигльовци. Зуека е по-търпим, но Рачков ужасно преиграва и преекспонира скечовете!!! Непрекъснато апострофира журито, не остава съдиите да се изкажат, да дадат нормално оценките си, да направят своя анализ на представянето на участниците. Абсолютен егоцентрик - иска непрекъснато да е във фокуса на вниманието. Разкарайте го! Лигльо!" - са гневните думи на зрителката.

Въпреки недоволството на зрителите обаче Халваджиян отново залагат на двамата актьори да водят хитовият формат.

От екипа на формата загатват, че ще има много интересни и неочаквани изненади.

На участниците ще бъде дадена възможност да разкрият своя неподозирана страна пред публиката. Свой скрит талант, коментират от екипа, без да уточняват какви нови предизвикателства са измислили за звездите.Коментари (1)

Ц Михайлова Моля без "лигльото-о-о!!!
03.02.2019 23:16 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати