Меню

Избрани новини

Риалити

Ето кой влиза в "Като две капки вода"

Зрители негодуват срещу Зуека и Рачков - искат нови водещи

Поредният сезон на имитаторското шоу "Като две капки вода" ще започне през март отново в ефира на "NOVA", научи репортер на LifeOnline.bg
Както вече медията ни писа, Рачков и Зуека ще бъдат в ролята на водещи на предаването.
 
Някои зрители коментират в социалните мрежи, че им е писнало от лигавщините и преиграването на двамата комици и че искат нещо ново и свежо на екрана.
Потребителка на профила на "Капките" в социалните мрежи е написала:
"Разкарайте вече двамата лигльовци. Зуека е по-търпим, но Рачков ужасно преиграва и преекспонира скечовете!!! Непрекъснато апострофира журито, не остава съдиите да се изкажат, да дадат нормално оценките си, да направят своя анализ на представянето на участниците. Абсолютен егоцентрик - иска непрекъснато да е във фокуса на вниманието. Разкарайте го! Лигльо!" - са гневните думи на зрителката.
 
Подготовката за излъчването вече текат, работи се по сцената, изготвят се сценарии, набират се участници.
Сред имената, които изтекоха иззад кулисите на предаването за евентуални нови имитатори в 7-ти сезон на Капките са тези на Папи Ханс, протежето на рапърът Криско - Тита и фолкпевецът Илиян.
 
Да участва като имитаторка покана получила и актрисата и водеща на сваленото от ефира на БНТ "Шоуто на канала"- Ани Михайлова. Откакто не е на екран, сочната блондинка се е отдала на това, за което има диплома - труди се като психолог в хоспис. Свикналата на популярност, обаче, дама с пищни форми жадувала отново за зрителското внимание и била доста щастлива от факта да участва в рейтинговото музикално-имитаторско шоу.
 
За да има интрига, не е изключено в шоуто да вкарат и бившето гадже на Папи – Дара, която също като Тита се познава с Криско и Халваджиян от „Х Фактор”. 
В журито пък били поканени колежката на Илиян - Преслава и един от секссимволите на българското съвременно кино - Калин Врачански.
 


Коментари (1)

Ц Михайлова Ако знаете колко точно е казала всичко зрителката,което мислех да пиша за Рачков. Този човек не само не е забавен, дразни с поведението си!
03.02.2019 22:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза