Меню

Избрани новини

Риалити

"Женени от пръв поглед" отново в ефира на Нова

Трите брака сключени в първото издание на предаването завършиха с пълно фиаско

Документалното риалити „Женени от пръв поглед“ се завръща с нов сезон в ефира на NOVA.

„Женени от пръв поглед“ e българска версия на риалити шоуто Married at first sight, което преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия, Австралия и пожъна изключителен успех в Русия, Швеция, Финландия и Португалия.

В България първият му сезон се излъчи през пролетта на 2015 година. 

Сега, 4 години по-късно се завръща в ефира на Нова, като стартът му ще е март месец.

Телевизионният експеримент проследява семейния живот на няколко двойки, събрани от екип експерти на принципа на професионалния matchmaking.

Уникалното в предаването е, че участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е подбраният за тях партньор и не знаят нищо за него - дори името му, до деня на тяхната сватба.

Двойките са напълно реални, преживяването им - автентично, а единственият им стимул за участие е да открият истинската любов, научаваме от Нова ТВ.

Участниците са обикновени хора - мъже и жени, които по една или друга причина не са успели да намерят перфектния партньор.

С голямо доверие и надежда те поверяват съдбата си в ръцете на експертите, които да открият идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти.

Психолог, семеен консултант, психотерапевт, matchmaking специалист и астролог ще търсят сродната душа за всеки от участниците във формата, изцяло на основата на строгите критерии на професионалния matchmaking.

Ева Кулева е професионален matchmaker, който от 8 години събира сродни души. Чрез персонален коучинг тя помага на необвързани жени и мъже, които искат да създадат дългосрочна връзка. 

Магдалена Ангелова е популярен с експертизата си семеен консултант, клиничен психолог и автор на книги, който повече от 15 години помага на двойки да изграждат пълноценни връзки.

Кавалерът сред експертите - психотерапевтът Стоян Кузманов, е член на Дружеството на психолозите в България и хипнотерапевт.

Стоян има свое психотерапевтично студио, а основна част от практиката му е работата с двойки и разрешаването на проблеми във връзки.

Милена Каменова е семеен консултант и клиничен психолог, магистър по Клинична и консултативна психология. 

Повече от 15 години Марияна Добранова се занимава професионално с астрология. Популярна от телевизионно екран с прогнозите си, тя е автор е на множество книги по темата. Марияна е направила повече от 7000 хороскопа и повече от 1000 дати за сватби и раждане на деца.

"Женени от пръв поглед" е научно - телевизионен експеримент, чиито характеристики най-много се доближават до документален сериал.

Двойките сключват официален, действащ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход.

Приказката им започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва трудната част – ежедневието.

"Двойките се събират в един дом и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и предпочитания, запознават се с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им поднася, ги приближава все повече до развръзката – ще останат ли заедно“, коментират продуцентите.

LifeOnline.bg припомня, че трите брака сключени в първото издание на предаването завършиха с пълно фиаско.

Семействата на Светлана Кирова и Стефан Каръбски, Георги Веселинов и Гергана Капзамалова и Антония Първанова и Атанас Хаджийски се разделиха скоро след експеримента.

Любопитното е, че господата си намериха нови жени, а дамите от скалъпените двойки отново са необвързани.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати