Меню

Избрани новини

Риалити

"Женени от пръв поглед" отново в ефира на Нова

Трите брака сключени в първото издание на предаването завършиха с пълно фиаско

Документалното риалити „Женени от пръв поглед“ се завръща с нов сезон в ефира на NOVA.

„Женени от пръв поглед“ e българска версия на риалити шоуто Married at first sight, което преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия, Австралия и пожъна изключителен успех в Русия, Швеция, Финландия и Португалия.

В България първият му сезон се излъчи през пролетта на 2015 година. 

Сега, 4 години по-късно се завръща в ефира на Нова, като стартът му ще е март месец.

Телевизионният експеримент проследява семейния живот на няколко двойки, събрани от екип експерти на принципа на професионалния matchmaking.

Уникалното в предаването е, че участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е подбраният за тях партньор и не знаят нищо за него - дори името му, до деня на тяхната сватба.

Двойките са напълно реални, преживяването им - автентично, а единственият им стимул за участие е да открият истинската любов, научаваме от Нова ТВ.

Участниците са обикновени хора - мъже и жени, които по една или друга причина не са успели да намерят перфектния партньор.

С голямо доверие и надежда те поверяват съдбата си в ръцете на експертите, които да открият идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти.

Психолог, семеен консултант, психотерапевт, matchmaking специалист и астролог ще търсят сродната душа за всеки от участниците във формата, изцяло на основата на строгите критерии на професионалния matchmaking.

Ева Кулева е професионален matchmaker, който от 8 години събира сродни души. Чрез персонален коучинг тя помага на необвързани жени и мъже, които искат да създадат дългосрочна връзка. 

Магдалена Ангелова е популярен с експертизата си семеен консултант, клиничен психолог и автор на книги, който повече от 15 години помага на двойки да изграждат пълноценни връзки.

Кавалерът сред експертите - психотерапевтът Стоян Кузманов, е член на Дружеството на психолозите в България и хипнотерапевт.

Стоян има свое психотерапевтично студио, а основна част от практиката му е работата с двойки и разрешаването на проблеми във връзки.

Милена Каменова е семеен консултант и клиничен психолог, магистър по Клинична и консултативна психология. 

Повече от 15 години Марияна Добранова се занимава професионално с астрология. Популярна от телевизионно екран с прогнозите си, тя е автор е на множество книги по темата. Марияна е направила повече от 7000 хороскопа и повече от 1000 дати за сватби и раждане на деца.

"Женени от пръв поглед" е научно - телевизионен експеримент, чиито характеристики най-много се доближават до документален сериал.

Двойките сключват официален, действащ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход.

Приказката им започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва трудната част – ежедневието.

"Двойките се събират в един дом и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и предпочитания, запознават се с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им поднася, ги приближава все повече до развръзката – ще останат ли заедно“, коментират продуцентите.

LifeOnline.bg припомня, че трите брака сключени в първото издание на предаването завършиха с пълно фиаско.

Семействата на Светлана Кирова и Стефан Каръбски, Георги Веселинов и Гергана Капзамалова и Антония Първанова и Атанас Хаджийски се разделиха скоро след експеримента.

Любопитното е, че господата си намериха нови жени, а дамите от скалъпените двойки отново са необвързани.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза