Меню

Избрани новини

Фен зона

След години на хладни взаимоотношения Слави покани Камен Воденичаров в студиото си

След шоуто двамата се сбогуваха като добри познати

Бившият ортак на Слави в "Ку-ку" и "Каналето" Камен Воденичаров гостува на Дългия в рубриката "Нещо лично", в която известни хора споделят лични истории от живота си и музиката, с която ги свързват.

Предаването се излъчи в две части, в четвъртък и петък вечер от 22:30 ч.

Камен сподели интересни случки от живота си и песните, които му напомнят за тях, традиционно бяха изпълнени от Ку Ку Бенд.

Една от любопитните истории, които кукленият актьор разказа беше свързана с песента на Софи Маринова и Слави Трифонов - "Единствени".

През 2005 г. Софи Маринова участва в българския национален финал за Евровизия в дует със Слави Трифонов.

Камен тогава е бил мениджър на телевизия ММ и твърди, че парчето е печелело безусловно симпатиите на публиката, но в един момент е засечено манипулиране на гласовете и везните са натежали в полза на песента "Lorraine" на група "Каффе".

С 48 803 отчетени SMS-а в тяхна подкрепа, дуото губи срещу 76 590-те гласа за победителя „Каффе“, припомня LifeOnline.bg.

За да поувства максимално публиката емоцията от парчето, Камен беше поканил, за изненада на Дългия, самата Софи, която изпълни песента заедно с Борис Солтарийски.

Софи се появи на сцената в шоуто с новата си модерна, къса прическа и стилна, къса черна рокля.

Странно и неловко беше сбогуването на двамата бивши приятели в края на предаването.

Слави протегна ръка, за раздяла с Камен, като не понечи да го прегърне както прави обикновено със скъпите си и близки до сърцето му гости в студиото. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза