Меню

Избрани новини

Фен зона

Лора Крумова се връща на екран, но... в Би Ти Ви (снимки)

Водещата била уволнена от Нова, заговорничи с Антон Хекимян

Тв водещата Лора Крумова, която излезе в отпуск по майчинство през  пролетта на 2018 година, драпа отново да се връща екран.

Тя беше водеща на "Събуди се" по Нова ТВ, но през май миналата година се раздели със зрителите заявявайки, че отново ще се отдаде на "бизнеса с памперсите".

След като роди дъщеричката си Мина на 5 септември 2018-та, в интервюта тя коментираше, че ще отдели повече внимание на второто си дете и няма да бърза да се връща на работа.

Да, но гладен не се стои, особено, ако си свикнал на високите телевизионерски заплати и не си жена на милионер, а на инструктор по кайтсърф.

Двамата с мъжът й Сотир обичат да карат ски в зимните ни курорти
 

Както често се случва обаче в българската реалност на българския частен бизнес, в който попадат и 95 % от българските медии, една жена като излезе в отпуск по майчинство, столът й се разклаща и не се ли върне до 2-3 месеца на мястото си - изхвърча като тапа от шампанско.

Гладни и жадни Лолитки винаги са готови на всичко, за да се докопат я до микрофон, я до екран и заемат местата на "позволилите си" да станат майки.

Не веднъж дамите от гилдията са чували думите : "От улицата те взех и пак там ще отидеш, още 100 такива като теб чакат пред вратата".

Нещо подобно се е случило и с Крумова, тъй като в дните й на безметежни грижи за малката й дъщеричка Мина и 5-годишният син Явор, от Нова са прекратили договора й.

 

В момента бившата водеща на „Събуди се“ още е по майчинство и имала намерение, съвсем скоро да се върне на екран в предаването, но всъщност шефовете на медията променили внезапно плановете си и мястото на Крумова изстинало, като превтасал кекс, изваден по-рано от фурната.

Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок.

Крумова обаче като научила за комплота спретнат зад майчинският й гръб, решила да прецака работодателите си от Нова.

Преди дни 39-годишната блондинка е засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други кадри от конкурентната Би Ти Ви, което означава, че вероятно съвсем скоро журналистката ще се влее отново в стройните им редици. 

Има голяма вероятност Хекимянчо, който навремето зае мястото на Крумова в тогавашния формат на "Тази събота" и "Тази неделя", когато тя реши да напуска, да се чувства длъжен да върне жеста и да помогне сега на кака си Лори да заеме отново топло местенце в БиТиВи.

Разбира се, водещата няма особени шансове отново да пробие за същата позиция, тъй като Жени Марчева и Диана Любенова, които отскоро са и в новата компания на Алекс Кръстева, за момента били несменяеми, затова се подготвяла за съвсем нов проект.

Най-вероятно в Би Ти Ви блондинката щяла да присламчи и вярната си приятелка и колежка Галя Щърбева, която в момента е принудена да се подвизава като обикновено репортерка, след като общото им предаване „Комбина“ стигна дъното по рейтинг и бе свалено от програмната схема на Нова ТВ през септември 2017-та.

Лора Крумова и Галя Щърбева

Тогава двете приятелки и колежки Лора и Галя бяха изстреляни в уикендското "Събуди се".

А малко по-късно, след 2-3 месеца, Лора забременява от възлюбеният си Сотир, с второто им дете.
 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати