Меню

Избрани новини

Фен зона

Снимките на "Откраднат живот:Любовта лекува" започнаха (снимки)

Новият сезон акцентира върху любовната емоция! Актьорите-медици са в нова болница

Снимките на седми сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот", които започнаха в атмосферата на нова болница, вече текат с пълна сила.

Участие в новия сезон ще вземат отново Юлиян Вергов и Теодора Духовникова, както и Наум Шопов — младши.

Въпреки че вече е официално практикуващ лекар, младият медик ще продължи да се изявява и в поредицата.

От новия сезон на сериала обаче, снимачната площадка е друга. Нова е и болницата, в която телевизионните лекари ще работят.

Лечебното заведение се каза „Св. Анастасия”, като по сценарий негов финансов директор ще остане Ина Фотева, чиято бе и идеята да създаде нова клиника, в края на предишния сезон на поредицата.

В лекарските кабинети с впечатляващо автентично оборудване, с каквото могат да се похвалят съвременните модерни болници, вече извършват "интервенции и манипулации" акьорите Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков и Ралица Паскалева.

В новата локация има и неврохурургия, коeто загатва и присъствието на нови герои в историята. 

След 295 епизода и 6 успешни сезона тази пролет "Откраднат живот: Любовта лекува" ще акцентира върху емоцията, която има силата да променя живота на лекари и пациенти.

"Героят ми се връща към доброто в “Откраднат живот: Любовта лекува”. Доцент Банков се променя. Всеки човек се променя с течение на времето, така че е нормално и персонажите в един сериал да се променят. Това, което научих от моя герой, е потвърждението на старата максима, че нещата се случват, докато кроим планове."

Това заявява актьорът Юлиан Вергов за своята роля в седми сезон на най-успешния български медицински сериал по Нова тв. 

Красивият д-р Борис Тасев пък е изправен пред емоционални терзания и любовни дилеми, свързани с екранната му половинка Ина Фотева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза