Меню

Избрани новини

Клюкарник

Първата жена на Джийзъса се оказа анорексичка – и вторият й мъж я напусна!

Есмер непрекъснато качваше снимки с боксьора, но днес те са изтрити.

 

Баджанакът на Благой Георгиев - Макс Давидов е сложил край на брака си с Есмер Омерова. Спортистът се беше превърнал в баща за сина на Джизъса, когото Елай дори наричаше „папа“ (татко).

 

Макс е треньор по бокс и заедно с брат си Давид притежават спортен клуб в центъра на Москва. Освен с няколко боксови ринга клубът предлага и зала за фитнес. Самият Макс често слага ръкавиците, ако се съди от снимките му в социалните медии.

 

Давидов видимо разполага със средства, тъй като семейството му е богато. Той често пътува из Европа. Сред любимите му дестинации е Франция и по-точно Ривиерата.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от جمال (@mood_and_inspiration)

 

 

Интересното сега е, че татарката, която след безброй пластични корекции заприлича на своя идол Анджелина Джоли, е изтрила всички снимки с втория си съпруг.

 

Вижда се, че той не е до нея и на 30-ия ѝ рожден ден, отбелязан през лятото. Есмер и Макс сключиха брак по време на локдауна покрай коронакризата, тогава Омерова се прекръсти на Давидова.

 

Въпреки цялата семейна идилия демонстрирана в социалните мрежи, очевидно под тази въображаема пелена от лукс и щастие се е спотайвала лична драма.

 

 

 

Най-вероятно този път не става въпрос за изневяра, а за сериозен психически и здравословен проблем, който Есмер няма сили да преодолее.

 

Самата тя е признавала, че страда от тежко хранително разстройство и с нея се живее трудно. Анорексията и булимията са състояния изключително травмиращи за пациента, но и за близките хора около него.

 

Не е известно на този етап дали двойката се е развела или са само разделени с надежда отношенията им да се подобрят.

 

Припомнете си, че Есмер и Благой сложиха точка на брака си през 2015 г. Причина за развода им се оказаха изневерите на ритнитопковеца, когото влиятелният баща на Омерова беше уредил с апетитен договор в един от най-богатите местни футболни клубове.

 

Логично след изневярата, наранената Есмер притичала с „рогата“ при татко си, а той реагирал моментално, като не само принудил Благо да се откаже от всичко припечелено в Русия, но и го изритал от страната само с ризата на гърба му, като ясно му дал да разбере, че кракът му повече не трябва да стъпва обратно там.

 

Освен това силно вярващия Джийзъс трябвало за забрави и за сина си, когото повече така и не можа да прегърне.

 

 

Есмер Омерова всъщност първата законна съпруга на българина, който тази година сключи втори брак с младата Полина във Велинград. При последното си интервю той сподели, че болката да не може да се среща с Елай е голяма и дори отказа да продължи да говори по темата.

 

Бившата му жена обаче може да си позволи всичко, занимава се с танци, но освен това, подобно на всяка средностатистическа Инстаграмка у нас, се е специализира и в психологията и редовно организира семинари и изнася лекции за самоусъвършенстване.

 

За съжаление тази лична драма е показателна, че Есмер нищо не знае за живота и не е ясно как ще помогне на другите щом губи втори съпруг.

 

В профила на Давидов снимките с бившата му жена също липсват. / източник „HotNews“

 

 

 

Есмер и Благо

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза