Меню

Избрани новини

Клюкарник

Иде денят на страшния съд! Джийзъса заплаши жълтите медии с възмездие! Амин!

Благо изригна като балийски вулкан насред туристически сезон

Екс футболистът и настояща плеймейт половинка Благой Георгиев по прякор Джийзъса изригна с изпепеляващ пост в своите профили в социалните мрежи срещу светските медии и жълтите издания, които му обръщат заслужено внимание.

Прочулият се с прякорите „Колизеума“, „Белия Зъб“, „Златко“ и други насмешливи прозвища татуиран плейбой е неблагодарно бесен от писанията по негов адрес, както и за любимата му Русокоса Златка, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

След излизането си от „Биг Брадър“ светската двойка се покри и очевидно се е отдала на чете на новини и коментари за пребиваването си в Нови хан.

От поста на Георгиев става ясно, че написаното никак не му се е понравило:

Бързаме да напомним на Благой, че той посредством своя ПР заливаше LifeOnline.bg както и всички „жълтурковци“, „сайтчета“, „вестничета“ и „псевдо журналистчета“ с прес информация за всяка своя стъпка в лавинообразни имейли, целящи единствено да се намърда на страниците на изданията срещу, които в момента надига вой.

Е, Благо, честито мечтите ти се сбъднаха, вече си на „първа страница“, но спокойно, всяко чудо за три дни, скоро ще изпаднеш в забвение отново.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза