Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сводник потвърди: Аз въведох Златка в занаята

Пазарджишки търговец с плът вкарал Голди в "бизнеса" още когато била непълнолетна

Градски на Златка Райкова, познат на властите като Васил Телбизов, е подхванал плеймейтката още в най-крехка тийнейджърска възраст и я запознал отблизо с особеностите на най-древният занаят, научаваме от вестник "Уикенд".

И не само това, Златокоската била и една от най-оборотните му труженички.

В дебрите на малкото градче, много преди да стане известна на широката публика, Златка Златното момиче е започнала да обслужва господа от околията.

За да е по-вървежна и търсена батко Васко инвестирал в нея няколко десетки хиляди лева за силикон, бухнали устни и дълги къдрици. Пари, които естествено после Голди трябвало да възстанови, с къртовски труд.

Не стига това, ами похотливият дерибей направил русата Златка и своя любовница (въпреки че бил женен), чунким малко са й били интимните занимания с натопорчени нерези.

Тя сляпо му се доверявала и го следвала навсякъде, дори го чакала на излизане от затворищата, където честичко престоявал за едно или за друго.

Градските клюкари в Пазарджишко още помнят как при едно такова посрещане на героичния образ от панделата, Златито се засякла с жената на "честния търговец" и двете се хванали за гушите.

Към днешна дата Благоевица е заровила дълбоко в съзнанието си неприятният за нея тип и не ще й да чува за него.

Отрича пред всеки от безкрайната върволица годеници да е имала нещо общо с тоз типаж, камо ли да работи за него и да го е обслужвала безвъзмездно.

В нейната "пледоария" влизат обяснения от типа на: "бяхме само добри познати", "ние сме си градски", "само сме обикаляли заведенията в София заедно, за да си правим компания"... и т.н.

Когато го задържали обаче със 17 К в джобето, състрадателната Злати заявила, че тя му е услужила с пачките.

Тази жертвоготовност закуцала пред куките, тъй като те дълбоко се усъмнили, че навършилата скоро пълнолетие провинциалистка може да разполага с подобна крупна сума.

Към днешна дата, гонещият 50-така сутеньор отдъхва в Малта, в хотел със специален режим и гледа залезите на квадратчета.

Златка Райкова планира да съди Валентин Кулагин за клевета и обида, заради това, че нарече съквартирантрките бивши работещи момичета с леко поведение, припомня репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза