Меню

Избрани новини

Клюкарник

Колко богоугодно - Джийзъса заплаши бившата: Само да изляза, направо ще й изкъртя муцуната!

Бременността на Русата Златка договорена преди влизането й в „Биг Брадър“

Плеймейтката Златка договорила с продуцентите забременяването си още преди да влезе в Къщата, научи LifeOnline.bg.

Симулацията включвала тя да лъже, че мензисът й закъснява, а целта на измамата разбира се е  да привлече внимание, към иначе скучното си присъствие в Нови хан.

Близки до Райкова твърдят, че майчинството въобще не я вълнува. Благой, който е сегашното й гадже е дал плод и има три деца, като смята че се е отчел и не цели да отново да е баща.

Наблюдателни зрители забелязаха, че искрено се зарадва, когато научи, че предоставеният от Брадъра тест е отрицателен.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

От предаването стана чсно, че бившият футболист има доста влошени отношения с бившата си приятелка и майка на първите му две деца – Христина Витанова.

В една от мисиите той прояви бащински чувства и демонстрира желание  да се чуе с наследниците си, но не получи така очакваното обаждане. Той гвори по телефона с майка си, която му сподели, че изобщо не е чувала внучетата си.

След разговора, последваха и просташки коментари между Благо и Златка.

„Казах ти, че няма да ми даде да ги чуя. Сега само да изляза направо ще й изкъртя муцуната“, заплаши майката на децата си в Георгиев в типичния си стил.

Златка като вярна половинка го подкрепи: „Не са дали децата, това е станало… Да ги чуе… То злобата…“, изсъска блонди а останалите й думи не се чуха.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза