Меню

Избрани новини

Риалити

Топ скандал! Тази вечер Кулагин се завръща в Биг Брадър

Цеци маникюриста изправен пред изгонване, ще го защитава пелтека от Раковски

Един от най-обсъжданите съквартиранти Валентин Кулагин се завръща в Биг Брадър тази вечер, научи репортер на LifeOnline.bg.

Скандалджията обаче няма да влезе в Къщата, а ще защитава един от почти всички номинирани съквартиранти. От свои проверени източници нашата медия научи, че Никита Джонсън е късметлийката, която ще получи подкрепа от дразнителя на известните випове от предхождащия „Most Wanted“ ВИП сезон на Биг Брадър.

Очевидно двамата са сложени под един знаменател – този на вечните провокатори, странни и отритнати от статуквото птици.

Освен Никита номинирани са още Златка с Благо, придворните им „дами“ Цеци и Стойко, рапъра Уош Ем Си и Албена Вулева.

Майката на Албена обаче няма да защитава дъщеря си, затова на подкрепа тя ще разчита лице извън семейството.

Цецо Андреев, който заяви, че не му пука за фолк певиците, които гримира, защото не можел да разчита на техните „гримчета веднъж седмично“ ще има също защитник от провинцията.

За да го защити от нападките, че е станал известен на гърба на певиците, които гримирал само срещу снимки за Инстаграм, а след това вече не му били нужни, както сам обясни в студиото на Ники Кънчев ще пристъпи бившата съквартирантка Миглена, но не Ангелова, а Кананшева.

По-лошо стечение на обстоятелствата не можеше да се падне за Цецо, защото сега никой няма да разбере нищо от защитната теория изградена от неговия адвокат с говорни дефекти.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати