Меню

Избрани новини

Риалити

Изгонен! Това е жената заради, която Стоян Роянов Я-Я искаше да напусне (снимки)

Миналата седмица номинирани за изгонване в Биг Брадър бяха Цецо Андреев, Стоян и Никита

Зрителите на Биг Брадър решиха третият изгонен след Жени Калканджиева и Весела Нейнски да бъде Стоян Роянов Я-Я, видя репортер на LifeOnline.bg.

Музикантът със странно поведение се опита да надиграе съквартирантите с измислена религия и чест отказ на мисии с оправданието, че са против религията му.

Заради него „Най-желаните“ мизерстваха дълго време без, ток, вода, дрехи и храна. Най-накрая те прозряха, че всичко е само постановка особено след като Стоян пожела да напусне с оправдание, че иска да види жена си, разговор, с която му беше отказан по-рано. След разговор около напускането в изповедалнята, Я-Я се отказа, а цирка дойде в повече на съквартирантите и те масово го номинираха.

"Аз съм благодарен, че напуснах простащината, лошия вкус. Благодаря на Господа, Исуса", заяви пред Ники Кънчев той.

В същото време съквартирантите му започнаха да подскачат от радост и най-вече Цецо Андреев и Джулиана Гани, която изтъкна, че вече няма кой да я тормози. Абсолютен "непипаж" за следващите номинации ще е Станимир Гъмов. "Той може да е тъпанар, но аз го обичам", категоричен бе чешита, който защити приятеля си с имунитет.

Това е жената заради, която Я-Я се е заклел на "непипаж"

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Иначе нашата медия се добра до снимки на Теменужка - жената до музиканта Стоян Роянов, заради която той упорито отказва да докосва други жени.

Той разказа, че през 2012 е изневерил на половинката си, тя разбрала, а той се заклел да не пипне друга жена освен нея.

„Какви мисии е отказал и защо – това е извън моите интереси. За мен семейството е на първо място, то е преди всичко. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него“, коментира ежедневник Нуша.

Тя е убедена, че изборите, които Я-Я прави в Къщата са си негови. „В реалния живот имам уникален съпруг във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си мечтая“, допълва жената на Роянов, която е илюстратор, писател, издател, учител по рисуване, инициатор на конкурс за авторски детски приказки.

Шест години е живяла в САЩ, а  в момента тримата с дъщеря им живеят във Варна. „Със Стоян сме женени от 18 години. Той е уникален не само като съпруг, но и като баща. Мога да кажа, че и аз съм уникална – нещо, което той обожава“, допълва щастливата съпруга.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати