Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жалка работа! Нора Недкова открадна шест тениски (снимка)

Плейгърлата уж ги загубила, а после се снимала с тях в Милано

Плеймейтката Нора Недкова се забърка в пореден скандал, но този път за него не е виновен вечният й враг Валентин Кулагин, а самата тя, видя репортер на LifeOnline.bg.

Във Фейсбук страницата си моден бранд сподели пост, в който подробно разкрива историята свързана с името на скандалната варненка. Оказва се, че Недкова е помолила да й предоставят дрехи, с които да се фръцка в Къшата на Биг Брадър.

За изключително краткия си престой тя обаче не показала нито една от шестте тениски. Логично от модната марка си поискали дрехите обратно, но така и не си ги получили.

Оправданието било, че са загубени, но месец по-късно Нора споделила снимки в социалните мрежи с дрехите.

Ето как се оплакаха от некоректното и крадливо поведение на родната плеймейтка:

"Госпожица Нора Недкова с тениска от Minimalist. Този път не си правим реклама. Нека ви разкажем за тази вип персона. 
Бяхме потърсени няколко дни преди старта на Биг Брадър тази година, с молба да дадем наши модели на Нора преди влизането й в къщата с цел реклама за бранда ни. Решихме да се съгласим, въпреки, че разбрахме, че почти никой не е искал да се обвързва с нея и дадохме шест модела тениски от първата ни колекция. След като всички видяхме, че Нора беше изгонена от къщата след цяла една седмица престой и уговорката от нейна страна не беше спазена, решихме да си потърсим тениските обратно. Е, така и не ги видяхме повече. Повече от два месеца по-късно, след като минахме през няколко варианта на историята и стигнахме до това, че тениските са изгубени, Нора реши да си качи снимка от Италия, облечена с тениска от Minimalist. 

Не казваме, че шест тениски са огромна загуба, по-скоро бихме искали да ви покажем що за човек е въпросното момиче, което се води известно....с нещо, което дори не се налага да коментираме. Също така подобна подигравка с някой, който в случая ти е съдействал, защото никой не е имал желанието да го направи е меко казано смешно. Нора, изводите си ги направихме, в заключение ще кажем, че постъпката ти е дребнава и крайно некоректна!"
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати