Меню

Избрани новини

Риалити

Гласят Албена Вулева за победител в Биг Брадър? Ще конкурира Венета Райкова с ново предаване?

Снощи от Къщата бе изгонен Стойко Сакалиев

Зрителите на Биг Брадър: Most Wanted заподозряха конспирация относно победителят в настоящия сезон на риалитито, научи репортер на LifeOnline.bg.

Те са забелязали особено снизходително отношение и фаворизиране на жълтата водеща Албена Вулева, която е оплюла всички родни знаменитости от екрана на предаването „Сигнално жълто“.

Самата Вулева също се стреми да заличи спомените за кофите помия, които е изливала през годините над главите на родните випове.

Гаджето на Никита – Борислав се опита да напомни думи по свой адрес от скандалното минало на устата журналистка, но тя бързо парира нападките с изречението, че това е минало свършено и тогава такова й е било предаването.

Очевидните напъни да се неглижират обидите нанесени от ефира на кабеларката СКАТ води зрителите до заключението, че шефовете на NOVA са решили да дадат поле за изява на Вулева, ако се убедят, че мръсното й минало е забравено от зрителя.

Най-вероятно тя ще получи пореден тв шанс да направи предаване, което да се конкурира с „Папараците“ домакинствани по настоящем от Венета Райкова.

Междувременно снощи от Къщата бе изгонен Стойко Сакалиев.

Ако се съди по гласовете на читателите в АНКЕТАТА на LifeOnline.bg бившият футболист трябваше да оцелее при елиминациите снощи, защото вотът в негова полза бе много по-висок от този на Златка, Благо, Цецо и Албена.

Гласуване в Анкетата на LifeOnline.bg на въпроса "Кой заслужава да победи Big Brother: Most Wanted" според вас?

Уви към финала се устремяват Стефан Иванов – Уош Ем Си, Никита, Джулиана Гани, Албена Вулева, Станимир Гъмов и тройката Златка, Благо и Цеци.

Гласувайте за вашия фаворит ТУК:

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза