Меню

Избрани новини

Клюкарник

Трагедия в рая! Заради Златка не дават на Благо да вижда децата си

Нито Христина, нито Есмер имат намерение да допускат контакт на малките с плеймейтката

Благой Георгиев има проблеми с бившата си жена и майка на две от децата му – Христина Витанова, е всеизвестен отдавна факт.

Причината обаче явно е в неговата любима Златка, която вместо да му влезе в положение и да не влошава отношенията им относно комуникацията с хлапетата Йоана и Давид, тя попари шансовете на Джизъса да ги види или чуе, писа HotArena.

При поредната мисия за съквартирантите, от чийто успех зависеше дали те ще проведат разговор с най-близките си хора, Златка заяви, че иска да чуе родителите си. Любопитно й е да разбере дали с участието си във формата им е дала повод да се гордеят с нея, тъй като в миналото ги е разочаровала доста пъти с действия, с които ги е накарала да изпитват срам от нея.

Благо пък заяви, че много иска да се чуе с децата си, защото много му липсват. Оттам започна и диалог между двойката, в който Райкова го попита какво мисли, а той на свой ред й отговори: „Тя няма да ми даде да ги чуя“, като визираше бившата си половинка Христина Витанова – майката на първите му две деца Йоана и Давид.

След което плеймейтката отсече: „Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че…“. Със сигурност след тези нейни думи е наистина възможно Христина никога да не предостави контакт на Благой с наследниците си.

Най-вероятно Витанова не позволява на малките дори да гледат представянето на баща им в шоуто. А то се равнява на тотален резил, виновник за който е най-вече Златка Райкова.

Бившият футболист така и не можа да говори с нито едно от трите си деца, а Златка се закани да се саморазправи с бившата, която наранява любимия й, когато излезе на свобода.

Причините за отказа на Христина децата да доближават Благой са доста. През годините той й е нанесъл огромни дози огорчение в личен план. Честите смени на партньорките на Джизъса със сигурност биха объркали децата и психиката им и това вече си е основателна предпоставка бившата гимнастичка да не му дава да бъде с тях.

Основна причина е и срамното битие на настоящата изгора на ритнитопковеца - Златка.

Все пак историята помни, че докато беше с Есмер в Русия, Хриси позволи неколкократно на децата да пътуват до там, за да бъдат и с другия си родител. Витанова дори даде зелена светлина на малчуганите да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им. Изглежда отношенията на някогашната двойка се е влошила след появата на Златка Райкова в живота на екс футболиста.

Благо няма контакт и с третото си дете – синът му Елай от Есмер Омерова.

В Русия е забъркал такава каша, че освен разочарованието, което е нанесъл на бившата си съпруга и родителите й, се е наложило да понесе последствията да се върне в България без нищо, гол като пушка.

Колкото до Златка, любопитно е как жена, която няма деца, може да определя коя майка е зла и коя не е… И то жена, която очевидно няма никакви майчински инстинкти и е готова да ползва бременността като средство за печелене на дивиденти.

Райкова за втори път в Биг Брадър внася стратегическия смут, че е бременна или, че ще се жени в риалити формат.

Припомнете си, че LifeOnline.bg публикува кадри от 2013-а година как признава пред тогавашните си съквартиранти, че с Георги Валентинов чакат бебе. Тогава бяха в мисия, но това потвърждава, че Златка е готова с цената на всичко да постига победи и цели.

Новото 20 е годеж с Благо в Брадъра, след този в "Като две капки вода" с ММА боеца Георги Валентинов.

Златка Райкова обаче изора дъното до, което вече е стигнала с „дискретната“ си молба към Биг Брадър пред цяла България да й достави тест за бременност, който можеше да направи и след по-малко от седмица, когато е навън, далеч от камерите и прожекторите. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза