Меню

Избрани новини

Риалити

Нахалния Ганьо на Гани съсипа шансовете й за победа (видео)

С позвъняванията си той провали разговорите на Златка, Никита, Цецо и Гъмов

С наглостта си новият мускулест любовник на Джулиана Гани - Илиян опропасти възможностите й да победи в играта, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Макар и Гани да е смятана за заслужила победата и да получи солиден брой положителни номинации от съквартирантите си, тя посредством настоящия си креватен инструктор ядоса няколко от участниците, а особено наранени бяха Никита и Златка.

Найденов успя да се свърже не веднъж, а два пъти по телефона с Къщата на Биг Брадър в момент, в който всички вътре имаха шанс да говорят с някой от любимите си хора навън.

След като говори на бързо за около минута с Гани, наглия и жаден за изява мусколяга 40 пъти опитвал да се свърже отново и накрая успя. Второто обаждане продължило над 7 от общо 18-те минути на всички съквартиранти и така той изразходи „импулсите“ на останалите обитатели на звездното имение в Нови хан.

Целта не беше толкова да чуе любимата, а да рекламира книга с инструкции за отслабване, която написал.

Глупостта на двамата самовлюбени разстрои Златка Райкова, която успя да чуе само едно „Ало“ от майка си. По-разярен обаче беше самият Ники Кънчев, който заяви на всеослушание наблюденията си, че съществуват хора, които правят и невъзможното, за да чуят гласа си по телевизията.

Феновете на предаването, както и почитателите на Джулка отбелязват, че тя повтаря старата грешка с предишния си мъж и е готова да се хвърли в поредна сериозна връзка и дори брак с мъж когото познава от едва няколко месеца.

Според тях той също я използва за да постигне известност на нейн гръб, критики отнесе и поведението му, като се отбелязва, че очевидно се е взел за звезда, подобно на бившия й съпруг Станимир.

„Тоя на Джулиана е ебати простя селяк нямам думи просто”, пише Теодор Минков. „Как не ги е срам близките на тези хора да звънят толкова нахално? Илиян не каза нищо съществено и загуби времето на 4 човека. Толкова е смешен и нахален, че дразни много. Джулката е добра но и тя не се съобрази и с това ме отблъсна”, коментира Цветелина Иванова, цитират ядосаните зрители от ХотНюс.бг.

В петък ще станат ясни финалистите като в момента застрашени са Никита, Албена Вулева и Цецо Андреев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати