Меню

Избрани новини

Риалити

Кулагин извади кирливите ризи на Златка и Гани! Нарече ги леки в ефир (видео)

"Тоя сега ще бъде бит - ей тук го заявявам в Биг Брадър!", заплаши Благой

Мега скандал се заформи в Къщата на "Биг Брадър" преди големия финал. Устатият гримьор Валентин Кулагин взриви всички в шоуто с бомбата: "Това са едни бивши (работещи момичета), които са влязли тук, за да чистят името си!", цитира скандалния участник от ВИП Брадър, ХотНюс.бг.

Неговите думи прозвучаха в прайм тайма на NOVA по време на телефонен разговор между стилиста и Никита Джонсън, и очевидно бяха адресирани за Златка Райкова и Джулиана Гани.

За да я окуражи, заядливия хасковлия не пропусна да каже това, което мисли за жените в последния каст на риалити формата. Почти всички съквартиранти посрещнаха появата му на екрана на телевизора с възмущение. "Оле, това е Колагена... Всеки го мрази!", настръхна Джулиана Гани и заключи всъщност, че до момента Никита е вървяла по стъпките на Валентин в играта си в Биг Брадър.

На тази мисъл я наведоха думите на майстора на макияжа към хулената съквартирантка: "Ти си човека, който ще продължи моя завет. Ти си супер истинска, супер откровена и не се променяй. Не се оставай на тези лицемери и тези бълшоци. Те не са никой, това са едни бивши проститутки, които се опитват да си изчистят името. Ти си много по-успяла от тях", отсече Кулагин.

Физиономията на Албена Вулева пък направо замръзна, а устата на водещата, която обикновено не може да бъде запушена замлъкна в ужасено изумление.

След думите на Валентин, Благой Георгиев директно заплаши гримьора в ефир.

"Тоя сега ще бъде бит - ей тук го заявявам в Биг Брадър!", категоричен бе спортиста. Окопитилата се Албена Вулева също се включи в настъпилата истерия от появата на хасковлията и почна да напада Никита за пореден път във формата.

"Подлярка и лицемерка, твоите приятели те издадоха каква си всъщност. Дъното! Нали знаеш: виж му приятелите и виж го какъв е, ти си дъното! В предния сезон повръщаха от него, сега да не се чудят това какво е. Същото", крещеше Вулева възмутена от неочакваната подкрепа, която Никита получи.

Цецо Андреев, който панически не понася Кулагин се присъедини към мнението й, като разисква почитателите на Валентин.

"Ако той има 15% фенове, всички други ще го заколят. От първия ден си пролича ти какво правиш тука, Никито", заяви тромпетиста от Койнаре.

Джулиана Гани каза на свой ред: "Тя е женски негов вариант. Най-големият гадняр и долен човек на земята". Цецо пригласяше недоволен: "Казва на съквартирантките, че са проститутки и тя се смее. Какво е това да не си уважава съквартирантките! Те ще се женят, а тоя ще говори бивши проститутки", продължи да нервничи Андреев.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза